Obelelo dvorište usred proleća za samo par minuta: Jak grad potukao sela u okolini Čačka i Gornjeg Milanovca, voćari sa strahom čekaju da oluja stane i obiđu zasade (VIDEO)     ·     Obećali joj posao, ukoliko im da novac: Uhapšena dva muškarca zbog krivičnog dela prevara, od žene uzeli blizu dve hiljade evra     ·     Šok prilikom izvođenja gradjevinskih radova u Kragujevcu: Pronađena velika količina neeksplodiranih ubojitih sredstava, na lice mesta odmah stigla vojska a potom su uništene bombe i granate     ·     Opasnost od odrona, ove puteve izbegavajte     ·     Podignuta optužnica protiv estradnog menadžera iz Beograda     ·     Popodne mogući ponovo pljuskovi i grmljavina sa gradom i olujnim vetrom     ·     Kiša opet pljušti, građani strahuju od novih poplava: Nivo nabujalih reka u Novom Pazaru još uvek pod kontrolom, sve su oči sada uprte u nebo (FOTO)(VIDEO)     ·     Drama na moru, troje srpskih državljana spašeno u zadnji čas medju njima bilo i dete: Isplovili kajakom kod Čanja i nisu se vraćali, sve spasilačke službe odmah alarmirane da ih traže (FOTO)(VIDEO)     ·     Sva raspoloživa mehanizacija na terenu, stalno smo na vezi sa Sektorom za vanredne situacije: Puzović poručio - u Novom Pazaru u toku infrastrukturni radovi nakon kojih će izlivanje reka postati prošlost (FOTO)     ·     Srpkinja poginula u Budvi, udarilo je auto dok je prelazila ulicu     ·     Spašeno oko 400 hektara plodnih srpskih oranica, poljoprivrednici dočekali spas: Kanal za navodnjavanje Čačak-Parmenac predat građanima na korišćenje, dugačak 5.5 kilometara i ima preko 150 priključaka (FOTO)(VIDEO)     ·     Bujični potoci se izlili i potopili puteve u selima Požege: U Užicu pala ogromna količina kiše - situacija u Zapadnoj Srbiji nakon oluje se stabilizuje     ·    


Autor: RINA.rs


Haos na putu u blizini manastira Ostrog: Formirana kilometarska kolona na uskoj deonici, ispod vozila - provalija (FOTO)


Nikšić - Na magistralnom putu Nikšić - Podgorica tokom popodnevnih sati došlo je do teške saobraćajne nezgode kada su se u Tunelu Budoš sudarili putničko i teretno vozilo. Jedna osoba je povređena. 

Saobraćaj na ovoj deonici tokom vršenja uviđaja je u prekidu, a vozila su se preusmeravala na stari put za Nikšić preko manastira Ostrog. Pošto je taj put u jako lošem stanju i dva putnička vozila jedva mogu da se mimoiđu, došlo je do saobraćajnog kolapsa. 

- Ogromna kolona vozila na malom uskom putu, a ispod nas je provalija. Ne može se napred, sva vozila su načičkana. Ženu i decu je uhvatila panika. Bolje da smo čekali na magistrali na ravnom da se završi uviđaj, kaže za RINU Stevan Anđelić koji se sa porodicom vraća iz Crne Gore. 

Na lice mesta nakon dojave da je došlo do kolapsa na starom putu za Nikšić došli su i policajci, koji su peške morali da pređu veliku razdaljinu jer ni sami nisu mogli da prođu kolima. 

- Oni su nam rekli da možemo samo nazad. Da se polako okrećemo jedan po jedan, jer drugog rešenja nema. Policajcima koji su ovde došli stvarno svaka čast, učinili su sve da nam pomognu da izađemo iz ove bezizlazne situacije, dodaje Stevan. 

Prema najavama policijskih službenika saobraćaj preko tunela Budoš biće pušten oko 16 časova.


16.09.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO