Udaren pešak na ulazu u Ivanjicu: Muškarac (60) zadobio teške povrede glave i ekstremiteta     ·     Majka i kćerka povređene u silovitom sudaru u centru Tutina: Smrskani audi i mercedes, delovi vozila i staklo rasuti svuda po putu     ·     Jezivo nasilje u Novom Pazaru: Maskirani napadač upao u ugostiteljski objekat i nožem izbo mladića u vrat i grudi     ·     Tragičan kraj: Preminuo odbornik iz Topole koji se polio benzinom i zapalio     ·     Horor u Novom Pazaru, u pucnjavi ranjene dve osobe: Napadač ispalio hice i pobegao, povređeni odmah prebačeni u bolnicu (FOTO)(VIDEO)     ·     Čudo prirode u voćnjacima zapadne Srbije: Kod Lukića i Filipovića procvetale višnje i trešnje kao da je proleće, a ne početak jeseni (FOTO)     ·     Meci završili u nogama, ranjeni muškarac otkrio da je u njega pucano iz automobila: Detalji pucnjave u Priboju, za napadačem policija i dalje traga     ·     Naoružana i maskirana lica upala u dvorište manastira, povremeno se čuju pucnji: Eksluzivne fotografije sa Kosova iz sela Banjska (FOTO)     ·     Preko administrativnih prelaza Jarinje i Brnjak nije dozvoljen ulazak na Kosovo i Metohiju     ·     Mladić iz Sjenice se utopio u Ulcinju     ·     Tanasković: Pčelarima od sledeće godine subvencije od 1.000 dinara po košnici     ·     Moguće detonacije u kamenolomu kod Kragujevca: Uništavaju se ručne bombe i privredni eksploziv oduzeti u sudskim sporovima     ·    


Autor: RINA.rs


Haos na putu u blizini manastira Ostrog: Formirana kilometarska kolona na uskoj deonici, ispod vozila - provalija (FOTO)


Nikšić - Na magistralnom putu Nikšić - Podgorica tokom popodnevnih sati došlo je do teške saobraćajne nezgode kada su se u Tunelu Budoš sudarili putničko i teretno vozilo. Jedna osoba je povređena. 

Saobraćaj na ovoj deonici tokom vršenja uviđaja je u prekidu, a vozila su se preusmeravala na stari put za Nikšić preko manastira Ostrog. Pošto je taj put u jako lošem stanju i dva putnička vozila jedva mogu da se mimoiđu, došlo je do saobraćajnog kolapsa. 

- Ogromna kolona vozila na malom uskom putu, a ispod nas je provalija. Ne može se napred, sva vozila su načičkana. Ženu i decu je uhvatila panika. Bolje da smo čekali na magistrali na ravnom da se završi uviđaj, kaže za RINU Stevan Anđelić koji se sa porodicom vraća iz Crne Gore. 

Na lice mesta nakon dojave da je došlo do kolapsa na starom putu za Nikšić došli su i policajci, koji su peške morali da pređu veliku razdaljinu jer ni sami nisu mogli da prođu kolima. 

- Oni su nam rekli da možemo samo nazad. Da se polako okrećemo jedan po jedan, jer drugog rešenja nema. Policajcima koji su ovde došli stvarno svaka čast, učinili su sve da nam pomognu da izađemo iz ove bezizlazne situacije, dodaje Stevan. 

Prema najavama policijskih službenika saobraćaj preko tunela Budoš biće pušten oko 16 časova.


16.09.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO