Seoba medveda na Povlen: Lovci primetili tragove krupne životinje svuda u lovištu, došle najmanje tri odrasle jedinke i njihovi mladi (FOTO)     ·     Udaren pešak na ulazu u Ivanjicu: Muškarac (60) zadobio teške povrede glave i ekstremiteta     ·     Majka i kćerka povređene u silovitom sudaru u centru Tutina: Smrskani audi i mercedes, delovi vozila i staklo rasuti svuda po putu     ·     Jezivo nasilje u Novom Pazaru: Maskirani napadač upao u ugostiteljski objekat i nožem izbo mladića u vrat i grudi     ·     Tragičan kraj: Preminuo odbornik iz Topole koji se polio benzinom i zapalio     ·     Horor u Novom Pazaru, u pucnjavi ranjene dve osobe: Napadač ispalio hice i pobegao, povređeni odmah prebačeni u bolnicu (FOTO)(VIDEO)     ·     Čudo prirode u voćnjacima zapadne Srbije: Kod Lukića i Filipovića procvetale višnje i trešnje kao da je proleće, a ne početak jeseni (FOTO)     ·     Meci završili u nogama, ranjeni muškarac otkrio da je u njega pucano iz automobila: Detalji pucnjave u Priboju, za napadačem policija i dalje traga     ·     Naoružana i maskirana lica upala u dvorište manastira, povremeno se čuju pucnji: Eksluzivne fotografije sa Kosova iz sela Banjska (FOTO)     ·     Preko administrativnih prelaza Jarinje i Brnjak nije dozvoljen ulazak na Kosovo i Metohiju     ·     Mladić iz Sjenice se utopio u Ulcinju     ·     Tanasković: Pčelarima od sledeće godine subvencije od 1.000 dinara po košnici     ·    


Autor: RINA.rs


Prve slike jezive nesreće kod Cetinja: U nikšićkom autobusu bilo oko 30 putnika i nije bilo dece, najmanje dvoje ljudi poginulo (FOTO)


Cetinje - Jeziva saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu Cetinje - Budva kada je autobus pun putnika sleteo u provaliju. Prema prvim informacijama sa terena poginulo je najmanje dvoje ljudi, a više osoba je povređeno.

- Vatrogasno-spasilačko ekipe sa Cetinja i Budve izvlače povređene. Na licu mesta je i veliki broj ekipa Hitne pomoći koji ih transportuju u najbližu zdravstvenu ustanovu. Svi povređeni su evakuisani iz olupine autobusa i sada se vrši pretraga terena kako bi bilo utvrđeno da niko nije ispao iz autobusa, potvrđeno je za agenciju RINA.

Osim vatrogasaca iz Budve i Cetinja u pomoć kolegama pritekli su i vatrogasci-spasioci iz Podgorice, upućene su dve posade sa sedam spasilaca, a na terenu je i veliki broj pripadnika Uprave policije. 

Do sletanja autobusa došlo je na pravcu između Obzovice i Brajića. Prema podacima policije u autobusu je bilo između 30 i 35 putnika, među kojima nije bilo dece.

Autobus firme "Papović" prevozio je putnike na relaciji Nikšić - Budva. 


19.09.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO