Majka i kćerka povređene u silovitom sudaru u centru Tutina: Smrskani audi i mercedes, delovi vozila i staklo rasuti svuda po putu     ·     Jezivo nasilje u Novom Pazaru: Maskirani napadač upao u ugostiteljski objekat i nožem izbo mladića u vrat i grudi     ·     Tragičan kraj: Preminuo odbornik iz Topole koji se polio benzinom i zapalio     ·     Horor u Novom Pazaru, u pucnjavi ranjene dve osobe: Napadač ispalio hice i pobegao, povređeni odmah prebačeni u bolnicu (FOTO)(VIDEO)     ·     Čudo prirode u voćnjacima zapadne Srbije: Kod Lukića i Filipovića procvetale višnje i trešnje kao da je proleće, a ne početak jeseni (FOTO)     ·     Meci završili u nogama, ranjeni muškarac otkrio da je u njega pucano iz automobila: Detalji pucnjave u Priboju, za napadačem policija i dalje traga     ·     Naoružana i maskirana lica upala u dvorište manastira, povremeno se čuju pucnji: Eksluzivne fotografije sa Kosova iz sela Banjska (FOTO)     ·     Preko administrativnih prelaza Jarinje i Brnjak nije dozvoljen ulazak na Kosovo i Metohiju     ·     Mladić iz Sjenice se utopio u Ulcinju     ·     Tanasković: Pčelarima od sledeće godine subvencije od 1.000 dinara po košnici     ·     Moguće detonacije u kamenolomu kod Kragujevca: Uništavaju se ručne bombe i privredni eksploziv oduzeti u sudskim sporovima     ·     Čuli smo pucnje, a zatim i vrisak: Pucnjava u Priboju, ispred kuće u kojoj je živeo pogođen mladić a napadač u bekstvu (FOTO)     ·    


Autor: RINA.rs


Tragedija postala još veća: Druga žrtva u autobusu smrti na Cetinju je devetnaestogodišnja devojka iz Podgorice


Cetinje - Druga žrtva sabraćajne nesreće na Obzovici kod Cetinja je devetnaestogodišnja devojka A.B. iz Podgrice, potvrđeno je u policiji. Prva žrtva identifikovana je ranije danas i u pitanju je britanski državljanin.

Povređeni putnici od kojih je njih četvoro sa teškim telesnim povredama, hospitalizovani su u Kliničkom centru Crne Gore.

Vozač autobusa N.S. je Nikšićanin, on je priveden i zadržan u policiji. Tačan uzrok ove saobraćajne nesreće još uvek se ispituje.

Prema prvim informacijama, vozač je izgubio kontrolu nad volanom jer je osetio bol u glavi, udario u bankinu i survao se u provaliju na magistralnom putu Cetinje - Budva.


19.09.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO