Oduševljena sam izborom, sad znam gde ću za doček: Čačanke i Čačani u novu 2024. godinu ulaze sa Peđom Jovanovićem, 13 dana kasnije nastupa legenda - Goran Bregović     ·     Ivana se herojski bori sa dva kancera i ima da poruči samo jedno: Preventivni pregledi čuvaju zdravlje i živote, mobilni mamograf sada postavljen i ispred Doma zdravlja u Čačku     ·     Beograd je najposećenije mesto u Srbiji, a odmah zatim on: Mnogi kritikuju Zlatibor a skoro svi na njega i dalje idu, ova planina potpuno spremna za novu zimsku sezonu i obaranje rekorda (FOTO)     ·     Hvala svima: Novak je veći ćovek nego igrač     ·     Fond PIO upozorava penzionere na pokušaje prevara u vezi lažnih poziva za preuzimanje kartica     ·     Vatra progutala preko 100 kvadrata kuće: Sedmočlana porodice Spasić ostala bez krova nad glavom, od njijovog doma ostalo samo zgarište (FOTO)     ·     Veliki dan za Srbiju: Otvara se deonica autoputa do Koševa     ·     Muškarac leži glavom okrenut ka zemlji, dok mu policija stavlja lisice na ruke: Hapšenje naočigled brojnih prolaznika ispred kladionice u Novom Pazaru     ·     Jedno lice nastradalo u nesreći kod Knića, drugo teško povređeno: Ekipe kragujevačke Hitne pomoći tokom prethodna 24 sata imale pune ruke posla     ·     Snažan zemljotres pogodio Petrovac na Mlavi: Kuće se ozbiljno zatresle     ·     Trodnevna obuka za pripadnike jedinica civilne zaštite     ·     Dolijali kopači tunela u Podgorici: Uhapšena dvojica muškaraca zbog sumnje da su ukrali naočare u vrednosti skoro 47.000 evra - odrđeno im zadržavanje do 72 sata     ·    


Autor: RINA.rs


Tragičan kraj: Preminuo odbornik iz Topole koji se polio benzinom i zapalio


Kragujevac - Odbornik iz Topole D.M. (53) koji se polio benzinom i zapalio ispred policijske stanice u Topoli uprkos borbi lekara preminuo je u Kliničkom centru Kragujevac. On je sve vreme bio u teškom stanju i vitalno ugrožen.


- Pacijent je primljen na lečenje u Klinički centar Kragujevac, i bio je smešten u Jedinici intenzivnog lečenja centra za anesteziju i reanimatologiju. Pacijent je primljen u teškom stanju, vitalno ugrožen i priključen na mehaničku ventilaciju, potvrđeno je ranije za RINU u UKC Kragujevac.


Stanovnici Topole još uvek su u neverici nakon ovog incidenta i dodaju da ne pamte da se išta slično dogodilo u njiovoj opštini.


- D. M. je bio na sednici skupštine koja se održavala juče popodne u ovoj opštini. Tokom noći se polio benzinom i zapalio u centru grada. Prilikom spašavanja nesrećnog čoveka i jednom policajcu je povređena ruka, rekao je ranije jedan od očevidaca.


25.09.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO