Srbija postaje turistička atrakcija, za nepuna dva meseca zabeležen rast broja stranih gostiju: Vučić na otvaranju 45. Međunardnog saja turizma u Beogradu (FOTO)     ·     Niko iz Čačka nije otišao gladan i žedan, al je apsolutna laž da su parama iz budžeta plaćane privatne proslave: Prvi čovek Čačka oštro demantovao navode o potrošenom novcu na iće i piće     ·     Odjednom se sručilo sa neba: Jak grad pogodio ivanjička sela, obelela dvorišta i livade     ·     Karate kid Jana sa 200 medalja: Desetogodišnja devojčica iz Kragujevca srpsko je čudo u teškoj borilačkoj veštini, sa zlatom u rukama popela se na svetski tron (FOTO)     ·     Nasred puta zasađen beli bor, vozači prolaze u čudu: Hit slika iz sela Zaovine na Tari, domišljati meštani postavili neobičnu "dekoraciju" (FOTO)     ·     Cveta privreda u Lučanima: Izvoz proizvoda u vrednosti od 89 a uvoz 48 miliona evra, najviše se izvozilo sveže i zamrznuto voće     ·     Pet beba iz Šumadije obolelo od velikog kašlja     ·     Nikako da se dozovu pameti, paljenjem niskog rastinja dovode i svoj život u opasnost: Preko 60 požara Čačani izazvali na otvorenom     ·     Dete preminulo u Puli, utvrđuju se sve okolnosti tragedije     ·     Cene energenata neće rasti     ·     Dovezao pun kamion smeća i istovario gde ne treba: Bahati pojedinac zgrozio Ivanjičane, na teritoriji ove opštine sve više divljih deponija     ·     Muke po poljoprivredniku: Zbog ovog se voćari i povrtari u Zapadnoj Srbiji obraćaju advokatima, razgraničavanje imanja ali i davanje zemlje u zakup najčešći problemi     ·    


Autor: RINA.rs


Masovna tuča u kafiću usred bela dana: Incident u kragujevačkom naselju Stanovo, jedno lice teško povređeno


Kragujevac -U kafiću u kragujevačkom naselju Stanovo došlo je do masovne tuče u kojoj je učestvovalo više lica. Na lice mesta odmah je stiglo nekoliko policijskih patrola, kako bi priveli vinovnike ovog incidenta.

- Koliko smo mogli da čujemo jedno lice je teško povređeno u ovoj tuči. Nije poznat razlog zbog kog se grupa potukla usred bela dana. Oko kafića se okupio veliki broj ljudi, svi su u šoku, kaže za RINU jedan od očevidaca.

U Kliničko-bolničkom centru Kragujevac nisu mogli da daju informacije o stepenu povreda osobe koja je najgore prošla u ovoj tuči.


20.10.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO