Oduševljena sam izborom, sad znam gde ću za doček: Čačanke i Čačani u novu 2024. godinu ulaze sa Peđom Jovanovićem, 13 dana kasnije nastupa legenda - Goran Bregović     ·     Ivana se herojski bori sa dva kancera i ima da poruči samo jedno: Preventivni pregledi čuvaju zdravlje i živote, mobilni mamograf sada postavljen i ispred Doma zdravlja u Čačku     ·     Beograd je najposećenije mesto u Srbiji, a odmah zatim on: Mnogi kritikuju Zlatibor a skoro svi na njega i dalje idu, ova planina potpuno spremna za novu zimsku sezonu i obaranje rekorda (FOTO)     ·     Hvala svima: Novak je veći ćovek nego igrač     ·     Fond PIO upozorava penzionere na pokušaje prevara u vezi lažnih poziva za preuzimanje kartica     ·     Vatra progutala preko 100 kvadrata kuće: Sedmočlana porodice Spasić ostala bez krova nad glavom, od njijovog doma ostalo samo zgarište (FOTO)     ·     Veliki dan za Srbiju: Otvara se deonica autoputa do Koševa     ·     Muškarac leži glavom okrenut ka zemlji, dok mu policija stavlja lisice na ruke: Hapšenje naočigled brojnih prolaznika ispred kladionice u Novom Pazaru     ·     Jedno lice nastradalo u nesreći kod Knića, drugo teško povređeno: Ekipe kragujevačke Hitne pomoći tokom prethodna 24 sata imale pune ruke posla     ·     Snažan zemljotres pogodio Petrovac na Mlavi: Kuće se ozbiljno zatresle     ·     Trodnevna obuka za pripadnike jedinica civilne zaštite     ·     Dolijali kopači tunela u Podgorici: Uhapšena dvojica muškaraca zbog sumnje da su ukrali naočare u vrednosti skoro 47.000 evra - odrđeno im zadržavanje do 72 sata     ·    


Autor: RINA.rs


Težak sudar dva kamiona na ozloglašenoj Ibarskoj magistrali kod Kraljeva: Formirana kolona duga sedam kilometrara, na svu sreću nije bilo žrtava (VIDEO)


Ušće - Danas tokom popodnenvih sati došlo je do saobraćajnog udesa između dva kamiona, što je rezultiralo formiranjem nepreglednih kolona vozila duž puta. Iako srećom nije bilo žrtava, značajne smetnje u saobraćaju su i dalje prisutne.

- Udes se dogodio u blizini mesta Polumir, a iz pravca Kraljeva formirala se kolona dugačka čak 7 kilometara. Vozači su bili suočeni sa izuzetno teškom situacijom na putu, dok se slična situacija odvijala i iz pravca Raške prema Ušću - kažu očevici za agenciju RINA.

Policija je odmah reagovala na poziv i stigla na lice mesta kako bi obezbedila situaciju. Tokom narednog sata, saobraćaj je bio potpuno obustavljen, izazivajući značajne probleme vozačima koji su pokušavali da prođu kroz ovu prometnu maglu.

- Srećom, nisu prijavljene žrtve u ovom udesu, ali materijalna šteta na vozilima je značajna. Policija je brzo reagovala, uspostavljajući ograničen saobraćaj sa jednom trakom uz međusobno propuštanje vozila - dodaju očevici.

Saobraćaj se trenutno normalizuje, ali vozačima se preporučuje oprez i strpljenje dok se ne očiste potpuno formirane kolone. Pripadnici saobraćajne policije i dalje su prisutni kako bi obezbedili red i sigurnost na ovom delu puta.

Očekuje se da će se situacija potpuno normalizovati u narednim satima, ali vozačima se savetuje da prate obaveštenja policije i lokalnih vlasti kako bi izbegli eventualne dodatne gužve ili preusmeravanja saobraćaja.


21.11.2023.Fotografije


Videox
  Prijava na RINAPRO