Ovo je jedan od najstarijih areheoloških lokaliteta u Srbiji: Utvrđenje Gradina prostire se na 20 hektara i na 846 metara nadmorske visine, fascinantni prizori na vrhu Jelice (FOTO)     ·     Nepravilno sedenje i nepravilna ishrana - sve više dece u Srbiji koja imaju problem sa krivom kičmom: Ovo su prvi znaci koji ukazuju na deformitet, vežbe ključne za oporavak (FOTO)     ·     Nesreća u tunelu, poginuo muškarac: Izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonski zid     ·     Er Srbija pokrenula konkurs za maskotu kompanije     ·     Karambol u centru Ulcinja: Bmw-om udarao u parkirane automobile i izazvao udes, pa pobegao sa lica mesta     ·     Uhapšen Bugarin koji je u Srbiju pokušao da unese gasni pištolj sa municijom     ·     Vozači oprez na auto-putu Miloš Veliki: Radovi se izvode u tunelima Šarani i Savinac, saobraća se po izmenjenom režimu     ·     Odlične vesti za roditelje: Na teritoriji Čačka gradi se još jedan vrtić, biće mesta za oko 80 dece     ·     Danas pretežno sunčano, tokom noći naoblačenje     ·     Pojačana akcija saobraćaja u narednom periodu: Poseban akcenat je na kontroli autobusa     ·     Vozači povećan oprez na autoputu Miloš Veliki: Izvode se radovi kod tunela Šarani     ·     Popeo se na voz, bio na rođendanu u obližnjoj sali: Dečaka udarila struja u Užicu na železničkoj stanici     ·    


Autor: RINA.rs


Da je dete neko progutalo ko zna šta bi bilo: Biljana iz Čačka usred hleba pronašla komad plastike, samo pukom srećom izbegnuta drama (FOTO)


Čačak - Odlazak po osnovne namirnice u market koji se nalazi u Čačku, Biljani se pretvorio u dramu, kada je nakon završene kupovine i dolaska kući, prilikom pripreme obroka u hlebu pronašla komad plastike. Samo pukom srećom primetila ga je na vreme, pa nije došlo do većeg incidenta jer se neko ko bi konzumirao tu namirnicu mogao ozbiljno povrediti.

- U sredini hleba ugledala sam parče tvrde plastike koje uopšte nije malo, bilo je poput stakla. Srećom, prilikom lomljenja hleba osetila sam pod rukom da nešto nije u redu i onda sam videla o čemu se radi, rekla je Biljana R. za agenciju RINA.

Ona dodaje da je ceo slučaj prijavila nadležnim ispekcijama, kako bi se sprečila dalja tragedija.

- Nije mi jasno kako je došlo do toga da komad ove plastike dospe u parče hleba. Ne daj Bože da je neko dete kupilo to kupilo i krenulo da jede, moglo je progutati ovaj komad plastike i ko zna šta bi bilo - dodaje Biljana.

Nada se da nadležne inspekcije neće ovaj slučaj ostaviti nerešenim i da će brzo reagovati, jer je kako navodi, ovakva situacija opasna i nedopustiva.


26.01.2024.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO