Svi učenici evakuisani, vatrogasci uspeli da obuzdaju ogroman plamen: Maturanti bakljom zapalili školu, vatra zahvatila krov a voda oštetila učinioce (FOTO)(VIDEO)     ·     Nakon pola veka čekanja konačno dočekali rekonstrukciju ulice: Spas za 80 kuća u čačanskom naselju Ljubić, dvorišta i podrumi često su im bila pod vodom (FOTO)     ·     Prodavao patike preko interneta i naplaćivao pouzećem: Debelo oštetio državu, utajio porez preko tri miliona dinara     ·     Vučić: Hoće da ukinu Republiku Srpsku i naplate ratnu odštetu     ·     Divlja svinja se gosti na đubrištu kod tornja na Sljemenu     ·     Određen pritvor osumnjičenom za pokušaj ubistva u Lazarevcu     ·     Žestok sudar kod tivatskog aerodroma: Motorom udario u automobil, vozač dvotočkaša teže povređen     ·     Gomila se smeće po lokalnim samoupravama koje inače ga odvoze na deponiju Duboko: Čačak odmah rešio svoj problem, otpad iz ovog grada se do daljeg odlaže u Kraljevu     ·     Kuma dobila poklon, pa se prošetala kroz kompleks: Ana je dala ime jake simbolike zatvorenom bazenu u Gornjem Milanovcu     ·     Policija intenzivno traži čoveka sa fotografije: On je pesnicama naneo teške telesne povrede Novosadjaninu     ·     Čačanin (39) uhapšen zbog oduzimanja deteta     ·     Velika zaplena kragujevačke policije: Uhapsili dilera koji je kod sebe imao kokain, marihuanu i pištolj, završio u pritovu a pištolj oduzet     ·    


Autor: RINA.rs


Prvi snimci vojne fabrike nakon akcidenta, sve je pod kontrolom: U bolnicu primljeno šest radnika, dve osobe imaju opekotine glave, lica i ekstremiteta (FOTO)(VIDEO)


Lučani / Čačak - Nakon akcidenta koji se u jutarnjim satima dogodio u vojnoj fabrici u Lučanima, u Opštu bolnicu u Čačku doveženo je šest pacijeneta. Prema rečima lekara, oni su u stabilnom stanju i nisu životno ugroženi.

- Dva pacijenta sa opekotinama glave, lica i ekstremiteta su smešteni u jedinicu intenzivne nege. Četvoro ima lakše telesne povrede i oni su na odeljenjeu hirurgije. Niko od njih nije životno ugrožen i njihovo stanje se prati, rekla je za RINU dr Marija Stranjanac portparol Opšte bolnice.

Iz vojne fabrike MB Namenska saopštili su da je do požara došlo u pogonu za proizvodnju jednobaznog baruta. Požar je nastao na samom kraju procesa pri pražnjenju gnjetalice. 

- Prema prvim informacijama bilo je pet povredjenih radnika, ali ipak je šest. Četvorica njih će biti puštena na kućno lečenje, a dvojica zadržana u čačasnkoj bolnici. Snimci video nadzora pokazuju da su ispoštovane sve mere bezbednosti i zaštite na radu, izjavila je Milka Jovanović Božić pr vojne fabrike. 

Meštani su sa olakšenjem primili vest da niko od povredjenih radnika nije životno ugrožen. 

- Videli smo dim i sanitetska vozila kako odlaze. Dobro je samo da niko nije životno ugrožen, to je u ovom trenutku najvažnije. Sve vreme smo strepeli od vesti koje smo čekali iz čačanske bolnice, kažu meštani Lučana.

Uzrok nastanka požara utvrdiće nadležne službe.


07.02.2024.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO