Srbija postaje turistička atrakcija, za nepuna dva meseca zabeležen rast broja stranih gostiju: Vučić na otvaranju 45. Međunardnog saja turizma u Beogradu (FOTO)     ·     Niko iz Čačka nije otišao gladan i žedan, al je apsolutna laž da su parama iz budžeta plaćane privatne proslave: Prvi čovek Čačka oštro demantovao navode o potrošenom novcu na iće i piće     ·     Odjednom se sručilo sa neba: Jak grad pogodio ivanjička sela, obelela dvorišta i livade     ·     Karate kid Jana sa 200 medalja: Desetogodišnja devojčica iz Kragujevca srpsko je čudo u teškoj borilačkoj veštini, sa zlatom u rukama popela se na svetski tron (FOTO)     ·     Nasred puta zasađen beli bor, vozači prolaze u čudu: Hit slika iz sela Zaovine na Tari, domišljati meštani postavili neobičnu "dekoraciju" (FOTO)     ·     Cveta privreda u Lučanima: Izvoz proizvoda u vrednosti od 89 a uvoz 48 miliona evra, najviše se izvozilo sveže i zamrznuto voće     ·     Pet beba iz Šumadije obolelo od velikog kašlja     ·     Nikako da se dozovu pameti, paljenjem niskog rastinja dovode i svoj život u opasnost: Preko 60 požara Čačani izazvali na otvorenom     ·     Dete preminulo u Puli, utvrđuju se sve okolnosti tragedije     ·     Cene energenata neće rasti     ·     Dovezao pun kamion smeća i istovario gde ne treba: Bahati pojedinac zgrozio Ivanjičane, na teritoriji ove opštine sve više divljih deponija     ·     Muke po poljoprivredniku: Zbog ovog se voćari i povrtari u Zapadnoj Srbiji obraćaju advokatima, razgraničavanje imanja ali i davanje zemlje u zakup najčešći problemi     ·    


Autor: RINA.rs


Krv se i dalje nalazi na ulici: Ovo je mesto gde je Nusret krvnički ubijen, nakon čega je njegovo telo bačeno u bunar (FOTO)


Sjenica - Potraga za nestalim Nusretom Destovićem završila se tragično, jer su vatrogasci iz bunara izvukli njegovo telo, čime su najcrnje slutnje potvrdjene. Prema prvim informacijama sa terena, mladić je prvo pretučen usled čega je preminuo, a kasnije bačen u bunar. Za ovo delo sumnja se da ga je učinio Nusretov rodjak koji je u bekstvu.

- Do nas dolaze mnoge priče, a šta je istina znaju samo oni. Mi smo čuli da se sa svojim rodjakom posvadjao kod pumpe, jer mu Nusret bio u ljubavnoj vezi sa njegovom ženom. Nakon verbalne svadje, usledio je fizički obračun gde je Nusreta izudarao motkom te je on preminuo. Potom je, kako se pretpostavlja, telo ubacio u auto, odvezao do sela i bacio u bunar. Sumnja se da je pocinilac već pobegao u Nemačku. Žena je na saslušanju u policiji, kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Na mestu gde je došlo do fizičkog obračuna na pumpi u selu Karajukića bunari, i dalje su vidljivi tragovi krvi koja po svemu sudeći pripada nesrećnom Nusretu.


10.02.2024.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO