Srbija postaje turistička atrakcija, za nepuna dva meseca zabeležen rast broja stranih gostiju: Vučić na otvaranju 45. Međunardnog saja turizma u Beogradu (FOTO)     ·     Niko iz Čačka nije otišao gladan i žedan, al je apsolutna laž da su parama iz budžeta plaćane privatne proslave: Prvi čovek Čačka oštro demantovao navode o potrošenom novcu na iće i piće     ·     Odjednom se sručilo sa neba: Jak grad pogodio ivanjička sela, obelela dvorišta i livade     ·     Karate kid Jana sa 200 medalja: Desetogodišnja devojčica iz Kragujevca srpsko je čudo u teškoj borilačkoj veštini, sa zlatom u rukama popela se na svetski tron (FOTO)     ·     Nasred puta zasađen beli bor, vozači prolaze u čudu: Hit slika iz sela Zaovine na Tari, domišljati meštani postavili neobičnu "dekoraciju" (FOTO)     ·     Cveta privreda u Lučanima: Izvoz proizvoda u vrednosti od 89 a uvoz 48 miliona evra, najviše se izvozilo sveže i zamrznuto voće     ·     Pet beba iz Šumadije obolelo od velikog kašlja     ·     Nikako da se dozovu pameti, paljenjem niskog rastinja dovode i svoj život u opasnost: Preko 60 požara Čačani izazvali na otvorenom     ·     Dete preminulo u Puli, utvrđuju se sve okolnosti tragedije     ·     Cene energenata neće rasti     ·     Dovezao pun kamion smeća i istovario gde ne treba: Bahati pojedinac zgrozio Ivanjičane, na teritoriji ove opštine sve više divljih deponija     ·     Muke po poljoprivredniku: Zbog ovog se voćari i povrtari u Zapadnoj Srbiji obraćaju advokatima, razgraničavanje imanja ali i davanje zemlje u zakup najčešći problemi     ·    


Autor: RINA.rs


Upadali u kuće dva meseca i krali sve što su stigli: Jedan mladić uhapšen, druga dva osumnjičena maloletnika pod istragom


Podgorica - Pripadnici cetinjske policije uhapsili su mladića B.D. (21) iz Nikšića zbog sumnje da je u periodu od decembra 2023. do februara 2024. godine izvršio 24 krađe na području Cetinja, Nikšića i Šavnika.

- On je jedan od osumnjičenih, a gradjani su prijavljivali da su im lica upadala kuće i iznosila različite predmete. Izvršen je pretres kuće koju koristi jedan od osumnjičenih - B.D. (21) iz Nikšića, te je pronađena veća količina predmeta i alata za koje se sumnja da su pribavljeni izvršenjem krivičnih djela, potvrdjeno je za RONU u policiji.

Postupajući tužilac se, kako navode, izjasnio da se u radnjama lica B.D. (21) stiču elementi krivičnog dela teška krađa u produženom trajanju i on je lišen slobode.

- Nakon privoda tužiocu određeno mu je zadržavanje do 72 sata. Osim toga, policija je došla do sumnje da su u izvršenju ovih krivičnih djela učestvovala još dva maloletna lica u odnosu na koja je postupanje u toku, navodi se u saopštenju Uprave policije.


11.02.2024.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO