Mladi arheolog u Srbiji napravio kamp jedinstven na Balkanu: Kroz Magličgrad prošlo na desetine volontera iz čitavog sveta, oni podno tvrđave žive kao što se živelo nekad (FOTO)     ·     Đurić sa mađarskim ambasadorom o političkoj situaciji u Evropi i regionu     ·     Beograđanin prebio suprugu, pa joj pretio sekirom     ·     Mladić napao maloletnike u parku i uzeo im novac: Incident u centru Podgorice, bahati vinovnik pronađen i uhapšen     ·     Plemenjača i zlatica su najveće pošasti među srpskim krompirima: Ovako Slavko iz Ljubića čuva svoj rod, vremenske prilike otežavaju posao povrtarima (FOTO)     ·     Odmah su pritrčali da izvuku povređene: Teška nezgoda kod Požege, automobil prevrnut na krov a saobraćaj u prekidu     ·     Prijepolje podnosi kandidaturu za organizaciju 61.MOSI     ·     Beba i žena povređene u teškoj nezgodi u Novom Pazaru: Izgubila kontrolu nad volanom i udarila u betonski stub     ·     Malinari ponovo na sastanku sa ministrom     ·     Čačak slavi svoju slavu Spasovdan, liturgiju služi mitropolit Justin: Veličanstvene litije večeras će proći kroz grad (FOTO)     ·     Teške opekotine zahvatile 40 odsto tela: Muškarac teško povređen u nezgodi, hitno iz Čačka prebačen za Beograd     ·     Drama u Novom Pazaru: Devojčicu staru deset godina udario automobil, sa teškim povredama prebačena u bolnicu     ·    


Autor: RINA.rs


Vatra guta brdo iznad Čačka, veliki požar u Šebecima: Meštani uplašeni za svoju bezbednost, gašenje vatre otežava jak vetar (FOTO)(VIDEO)


Čačak - Tokom večernjih sati ogroman požar izbio je u čačanskom naselju Šebeci, a prema prvim procenama gori površina od nekoliko hektara. Vatrogasne-spasilačke jedinice su poslate na teren.

- Prizor je zaista zastrašujući. Vidi se da gori ogromna površina pod niskim rastinjem, a plamen se konstantno širi. Strahujemo da ne dodje i do naših kuća, kažu za RINU stanovnici tog dela grada.

Vatrogasci čine sve da brzo i efikasno lokalizuju požar, ali ono što im otežava jeste vetar. Na terenu su dva vatrogasna vozila.

Ranije danas došlo je takođe do još jednog požara na teritoriji Čačka kada se zapalilo nisko rastinje u naselju Trbušani.


11.02.2024.Fotografije


Videox
  Prijava na RINAPRO