Drama na ulicama Novog Pazara: Mladić bežao od policije pa udarao u parkirane automobile, tokom filmske potere iz vozila izbacio nož     ·     Srbin sa međunarnodne poternice Interpola uhapšen na crnogorskoj granici: Osumnjičen za trgovinu drogom, određuje mu se ekstradicionog pritvor     ·     Dečak (5) se ugušio čepom od soka u hraniteljskoj porodici: Horor kod Kučeva     ·     Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Divan primer sloge u selu Osoje kod Prijepolja, po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)     ·     Vučić avionom Er Srbije stigao u Mostar: Započeo dvodnevnu posetu BiH     ·     Muškarac (67) namamio devojku (19), pa je uz pretnju nožem satima silovao     ·     Lučanski većnici usvojili izveštaje o radu javnih preduzeća i ustanova     ·     Prvi čovek RHMZ otkriva: Sve spremno za ovu protivgradnu sezonu, 13 radarskih centara dežura dan i noć     ·     Učenik (13) ubo drugara u glavu u školskom dvorištu: Užas u Beču     ·     Ovako se voli svoj grad, bravo ljudi: Preko hiljadu volontera u Svilajncu čistili divlje deponije na čak 50 lokacija (FOTO)     ·     Sprečene tempirane bombe na ulicama Prijepolje i Priboja: Zaustavljeni mrtvi pijani vozači, odmah privedeni na trežnjenje     ·     Biciklistu udario kombi, poginuo na licu mesta     ·    


Autor: RINA.rs


Uvaljivali penzionerima jeftine satove za 1.500 evra lagajući da su original: Bahata prevara makedonskih državljana u Crnoj Gori, odmah uhapšeni


Podgorica - Pripadnici Odeljenja bezbednosti Podgorica su sa kolegama iz Bara uhapsili tri državljanina Republike Severne Makedonije koji se sumnjiče za krivično delo prevara.

- Sumnja se da su V.D., F.D. i D.S. ovo krivično djelo izvršili na način što su u više navrata prilazili građanima starije starosne dobi na ulici, na teritoriji više gradova u Crnoj Gori, i dovodili ih u zabludu iznošenjem određenih informacija, te im prodavali satove za znatno veće novčane iznose u odnosu na stvarnu vrednost istih, uz uvjeravanje da je riječ o skupocjenim komadima.
Tako su, primera radi, u Podgorici jednom licu prodali sat manje vrednosti za iznos od 1.500 eura, a što su ponovili u više navrata u nekoliko gradova u Crnoj Gori, potvrdjeno je za agenciju RINA.

Policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koriste ova lica na teritoriji opštine Bar i tom prilikom je pronađen novac u iznosu od 3.370 eura, razni satovi, nakit, kao i garderoba koju su koristili. Od njih je oduzeto i vozilo marke Mercedes.

Intenzivnim radom policije, oni su identifikovani, locirani i lišeni slobode, te policijski službenici nastavljaju rad na ovom predmetu u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti koje mogu ukazati na sumnju da su V.D., F.D. i D.S. ove nedozvoljene radnje sprovodili i u odnosu na još oštećenih lica.

- Pozivamo građane koji sumnjaju da su u posljednjem periodu prevareni na ovaj način da se jave najbližoj policijskoj stanici i prijave događaj.


01.04.2024.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO