Drama na ulicama Novog Pazara: Mladić bežao od policije pa udarao u parkirane automobile, tokom filmske potere iz vozila izbacio nož     ·     Srbin sa međunarnodne poternice Interpola uhapšen na crnogorskoj granici: Osumnjičen za trgovinu drogom, određuje mu se ekstradicionog pritvor     ·     Dečak (5) se ugušio čepom od soka u hraniteljskoj porodici: Horor kod Kučeva     ·     Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Divan primer sloge u selu Osoje kod Prijepolja, po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)     ·     Vučić avionom Er Srbije stigao u Mostar: Započeo dvodnevnu posetu BiH     ·     Muškarac (67) namamio devojku (19), pa je uz pretnju nožem satima silovao     ·     Lučanski većnici usvojili izveštaje o radu javnih preduzeća i ustanova     ·     Prvi čovek RHMZ otkriva: Sve spremno za ovu protivgradnu sezonu, 13 radarskih centara dežura dan i noć     ·     Učenik (13) ubo drugara u glavu u školskom dvorištu: Užas u Beču     ·     Ovako se voli svoj grad, bravo ljudi: Preko hiljadu volontera u Svilajncu čistili divlje deponije na čak 50 lokacija (FOTO)     ·     Sprečene tempirane bombe na ulicama Prijepolje i Priboja: Zaustavljeni mrtvi pijani vozači, odmah privedeni na trežnjenje     ·     Biciklistu udario kombi, poginuo na licu mesta     ·    


Autor: RINA.rs


Drama u školskom dvorištu u Beranama: Trojica mladića pretukla vršnjaka, sa teškim povredama glave hitno prebačen u Klinički centar


Berane - U dvorištu Srednje medicinske škole u Beranama došlo je do incidenta, kada su, prema prvim informacijama sa terena trojica sedamnaestogodišnjih mladića pretukla učenika ove škole koji je godinu dana starji od njih.

- Pretučeni maldić zadobio je teške povrede glave i prebačen je u Klinički centar Podgorica. Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja događaja i došla do saznanja da su A.R. fizički napala tri maloljetna lica stara 17 godina, dok se nalazio na parking prostoru u suterenu gore pomenute škole u Beranama, potvrdjeno je za RINU u policiji.

Brzom akcijom policije napadači su identifikovani i privedeni. Prema rečima izvora upućenog u ovaj slučaj, izveštaj je pokazao da su mladići najverovatnije bili pozitvni na testu na marihuanu.

Osnovnog državno tužilaštvo u Beranama je kvalifikovalo ovaj čin kao nasilničko ponašanje u kombinaciji sa teškim telesnim povredama.

 


02.04.2024.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO