Drama na ulicama Novog Pazara: Mladić bežao od policije pa udarao u parkirane automobile, tokom filmske potere iz vozila izbacio nož     ·     Srbin sa međunarnodne poternice Interpola uhapšen na crnogorskoj granici: Osumnjičen za trgovinu drogom, određuje mu se ekstradicionog pritvor     ·     Dečak (5) se ugušio čepom od soka u hraniteljskoj porodici: Horor kod Kučeva     ·     Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Divan primer sloge u selu Osoje kod Prijepolja, po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)     ·     Vučić avionom Er Srbije stigao u Mostar: Započeo dvodnevnu posetu BiH     ·     Muškarac (67) namamio devojku (19), pa je uz pretnju nožem satima silovao     ·     Lučanski većnici usvojili izveštaje o radu javnih preduzeća i ustanova     ·     Prvi čovek RHMZ otkriva: Sve spremno za ovu protivgradnu sezonu, 13 radarskih centara dežura dan i noć     ·     Učenik (13) ubo drugara u glavu u školskom dvorištu: Užas u Beču     ·     Ovako se voli svoj grad, bravo ljudi: Preko hiljadu volontera u Svilajncu čistili divlje deponije na čak 50 lokacija (FOTO)     ·     Sprečene tempirane bombe na ulicama Prijepolje i Priboja: Zaustavljeni mrtvi pijani vozači, odmah privedeni na trežnjenje     ·     Biciklistu udario kombi, poginuo na licu mesta     ·    


Autor: RINA.rs


Iz Ladjevaca u svet: Ovo je raspored letova iz šumadijske vazdušne luke tokom leta, najveće interesovanje za Tivat


Kraljevo - Aerodrom Morava u Ladjevcima i ovog leta organizovaće letove do Soluna, Istanbula i Tivta. Jedna od najpopularnijih linija jeste ona do crnogorskog primorja.

- Letovi za Tivat kreću od 19. juna i trajaće do 13. septembra, svake srede i petka. Sletanje iz Tivta u 09:10, a poletanje za Tivat u 09.40, potvrdjeno je za agenciju RINA.

Letovi do Soluna biće organizovani utorkom i subotom od 11. juna do 15. septembra. Poletanje za Solun biće u 07:45, sletanje iz Soluna 11:05.

Do 4. juna poletanje za Istanbul utorkom i subotom 9:30, a sletanje istim danima u 14:35. Od 11. juna poleteanje je utorkom i subotom u 11:40, a sletanje 16:30.


03.04.2024.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO