Drama na ulicama Novog Pazara: Mladić bežao od policije pa udarao u parkirane automobile, tokom filmske potere iz vozila izbacio nož     ·     Srbin sa međunarnodne poternice Interpola uhapšen na crnogorskoj granici: Osumnjičen za trgovinu drogom, određuje mu se ekstradicionog pritvor     ·     Dečak (5) se ugušio čepom od soka u hraniteljskoj porodici: Horor kod Kučeva     ·     Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Divan primer sloge u selu Osoje kod Prijepolja, po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)     ·     Vučić avionom Er Srbije stigao u Mostar: Započeo dvodnevnu posetu BiH     ·     Muškarac (67) namamio devojku (19), pa je uz pretnju nožem satima silovao     ·     Lučanski većnici usvojili izveštaje o radu javnih preduzeća i ustanova     ·     Prvi čovek RHMZ otkriva: Sve spremno za ovu protivgradnu sezonu, 13 radarskih centara dežura dan i noć     ·     Učenik (13) ubo drugara u glavu u školskom dvorištu: Užas u Beču     ·     Ovako se voli svoj grad, bravo ljudi: Preko hiljadu volontera u Svilajncu čistili divlje deponije na čak 50 lokacija (FOTO)     ·     Sprečene tempirane bombe na ulicama Prijepolje i Priboja: Zaustavljeni mrtvi pijani vozači, odmah privedeni na trežnjenje     ·     Biciklistu udario kombi, poginuo na licu mesta     ·    


Rasprodate ulaznice za tribine za koncert Marije Šerifović - otvorene kapije od 18.30


Podgorica - Još tri dana dijele nas od spektakularnog koncerta Marije Šerifović, koji će 6. aprila biti održan u Bemax areni. Interesovanje posjetilaca veliko a u prilog tome je i podatak da su ulaznice za tribine rasprodate. Mali broj karata ostao je za parter i VIP zonu, a možete ih obezbijediti putem servisa gigstix.me, na Tabacco S press prodajnim mjestima, na teritoriji cijele Crne Gore, dok se kupovina VIP ulaznica kao i rezervacija stolova, obavlja u kafeu Sport Pub, u Njegoševoj ulici, u Podgorici. Organizatori pozivaju posjetioce da na vrijeme obezbijede svoje mjesto, za dvočasovni nastup popularne muzičarke koja će, kako je najavila, prirediti muzičko - scenski spektakl.

Koncert počinje u 20.30 h, a kapije Bemax arene će biti otvorene od 18.30 h. Preporuka organizatora je, da se na koncert dođe ranije, kako se ne bi stvarale bespotrebne gužve, obezbijedio potpun ugođaj, da svi na najbolji način dožive magične trenutke, koji će krasiti koncert od početka do kraja.

Marija će pjevati numere sa novog albuma, ali i starije hitove koji su obilježili njenu bogatu karijeru.Nije isključeno da ćemo u njenom aranžmanu uživati i u evergrin pjesmama njenih kolega..

Turneja ,,Dolazi ljubav”, nakon Zagreba seli se u Podgoricu, kojoj se Marija neizmjerno raduje. Nakon deset godina stigao je i album ,,Dolazi ljubav,, za koji su reakcije izuzetno pozitivne, a podsjetimo da ovom turnejom muzičarka obilježava i 20 godina karijere.

Inače, ovo je tek početak koncerata koji će se organizovati u Bemax areni, a već su u planu nastupi brojnih popularnih muzičara i bendova


03.04.2024.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO