Isplivale nove informacije o tragediji: Požnat uzrok pada helikoptera u Iranu u kome se nalazio predsednik Ebrahim Raisi     ·     Smeće se više gomilati neće: Od danas se iz Čačka odvozi na kraljevačku deponiju, svaki dan na Transfer stanicu stigne oko 150 tona otpada ali građani nemaju razloga za brigu (FOTO)(VIDEO)     ·     Kakva prelepa slika u ariljskim selima: Na stotine planinara krenulo u akciju od Dobrača do Brekova, u prirodnim lepotama Srbije uživaju i stari i mladi (FOTO)     ·     Ministarka Djedović razgovarala sa ambasadorkom Rumunije     ·     Menjali grad za malo srpsko selo: Stefan kupio kuću u Kukićima za 10.000 evra, pokrenuo sopstveni biznis sa strugarom i kaže - ovo je najbolja odluka koju sam doneo (FOTO)     ·     Nije im do slavlja - otkazana proslava polumature, a učenicima prete sankcije za teži prekršaj: Ovo je epilog požara u osnovnoj školi, đaci bakljama zapalili krov     ·     Uhapšen taksista u Beogradu: Devojku (18) dodirivao u automobilu i vulgarno joj se obraćao     ·     U Srbiji toplo, lokalno kiša i pljuskovi sa grmljavinom     ·     Neverovatna nezgoda u Užicu: Vozač seata naleteo na otvorenu šahtu i isprevrtao se na putu     ·     Prve slike spašavanja kod Mionice, teren jako nepristupačan: Vatrogasci konopcima izvukli ženu iz provalije duboke 50 metara (FOTO)     ·     Oni imaju preko 50 godina ali bez problema pešače na stotine kilometara: Igor, Novica i Ostoja krenuli peške od Romanije do Krfa, žele da pomognu izgradnju kampa Svete Srbije (FOTO)(VIDEO)     ·     Drama u selu Struganik: Žena pala u provaliju duboku oko 60 metara, vatrogasci-spasioci izvlačili je konopcima     ·    


Autor: RINA.rs


Upao sa fantomkom na glavi u nožem u ruci u kladionicu i odneo 3.000 evra: Uhapšen razbojnik u Novom Pazaru, policija mu upala u stan i pronašli sumnjive predmete


Novi Pazar - Intezivnim i efikasnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, lišen je slobode H. I. (2004) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

- On je u noći između 10. i 11. aprila ove godine, maskiran fantomkom i sa nožem u ruci, ušao u jednu sportsku kladionicu u Novom Pazaru i od radnika uzeo torbicu u kojoj se nalazilo 324.000 dinara - potvrdjeno je za RINU u novopazarskoj policiji.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi H. I. pronašla deo novca, kao i nož kojim je, kako se sumnja, počinio razbojništvo. Takođe, nađeno je i 18 kutija snusa pa će protiv njega, po nalogu tužilaštva, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina.

Osumnjičenom je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.


12.04.2024.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO