Opasnost od odrona, ove puteve izbegavajte     ·     Podignuta optužnica protiv estradnog menadžera iz Beograda     ·     Popodne mogući ponovo pljuskovi i grmljavina sa gradom i olujnim vetrom     ·     Kiša opet pljušti, građani strahuju od novih poplava: Nivo nabujalih reka u Novom Pazaru još uvek pod kontrolom, sve su oči sada uprte u nebo (FOTO)(VIDEO)     ·     Drama na moru, troje srpskih državljana spašeno u zadnji čas medju njima bilo i dete: Isplovili kajakom kod Čanja i nisu se vraćali, sve spasilačke službe odmah alarmirane da ih traže (FOTO)(VIDEO)     ·     Sva raspoloživa mehanizacija na terenu, stalno smo na vezi sa Sektorom za vanredne situacije: Puzović poručio - u Novom Pazaru u toku infrastrukturni radovi nakon kojih će izlivanje reka postati prošlost (FOTO)     ·     Srpkinja poginula u Budvi, udarilo je auto dok je prelazila ulicu     ·     Spašeno oko 400 hektara plodnih srpskih oranica, poljoprivrednici dočekali spas: Kanal za navodnjavanje Čačak-Parmenac predat građanima na korišćenje, dugačak 5.5 kilometara i ima preko 150 priključaka (FOTO)(VIDEO)     ·     Bujični potoci se izlili i potopili puteve u selima Požege: U Užicu pala ogromna količina kiše - situacija u Zapadnoj Srbiji nakon oluje se stabilizuje     ·     Prve slike izvlačenja teretnjaka koji je sleteo sa autoputa kod Preljine: Nadležni apeluju na dodatan oprez (FOTO)     ·     Čitavu noć smo na nogama, konačno se situacija stabilizuje: Besana noć iza gradjanski Novog Pazara, reke se vratile u svoja korita (FOTO)(VIDEO)     ·     Evakuisane dve osobe iz zaglavljenog vozila, dok su jedno lice vatrogasci izneli iz kuće: Nevreme napravilo katastrofu u Novom Pazaru (VIDEO)     ·    


Dečak (5) se ugušio čepom od soka u hraniteljskoj porodici: Horor kod Kučeva


Petogodišnji dečak A. J. preminuo je u Voluji kod Kučeva, nakon što se, navodno, ugušio čepom od Koka Kole.

Kako saznaje TPKNEWS, petogodišnji dečak A. J. iz Požarevca, preminuo je u hraniteljskoj porodici u Voluji kod Kučeva, nakon što se, navodno, ugušio čepom od Koka Kole.

Ova tragediju potvrdila majka preminulog dečaka kojoj je socijalno iz Požarevca oduzelo dete i dalo hraniteljskoj porodici u Voluji, a dogodila se u utorak 9. aprila, a dete je odmah sahranjeno narednog dana u sredu.

Kako nam je kazala majka preminulog dečaka, njenom suprugu i ocu preminulog petogodišnjeg dečaka A. J. socijalno je dozvolilo da prisustvuje sahrani, dok su njoj zabranili pristup.

Inače, u obrazloženje centra za socijalni rad iz Požarevca, kako je nastupila smrt njenog petogodišnjeg sina A. J., majka sumnja, i kako smatra, zbog toga su joj i zabranili da prisustvuje sahrani.

Naša redakcija je od centra za socijalni rad iz Požarevca i drugih nadležnih službi pokušala da dobije više informacija o ovom tragičnom događaju, na žalost, do objavljivanja ovog teksta, naišli smo na zid ćutanja.


15.04.2024.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO