Žestok sudar kod tivatskog aerodroma: Motorom udario u automobil, vozač dvotočkaša teže povređen     ·     Gomila se smeće po lokalnim samoupravama koje inače ga odvoze na deponiju Duboko: Čačak odmah rešio svoj problem, otpad iz ovog grada se do daljeg odlaže u Kraljevu     ·     Kuma dobila poklon, pa se prošetala kroz kompleks: Ana je dala ime jake simbolike zatvorenom bazenu u Gornjem Milanovcu     ·     Policija intenzivno traži čoveka sa fotografije: On je pesnicama naneo teške telesne povrede Novosadjaninu     ·     Čačanin (39) uhapšen zbog oduzimanja deteta     ·     Velika zaplena kragujevačke policije: Uhapsili dilera koji je kod sebe imao kokain, marihuanu i pištolj, završio u pritovu a pištolj oduzet     ·     Formirana tri bedema i šest kaskada, oko 80 ljudi uključeno u gašenje vatre: Agonija na deponiji Duboko kod Užica i dalje traje, uz nadljudske napore nadležnih ekipa situacija ide na bolje     ·     Mala, ali jako opasna - meštani strepeli od poplava: Uređuje se korito reke Despotovice a uz njene obale grade pešačke i biciklističke staze, sjane vesti iz Gornjeg Milanovca (FOTO)     ·     Voda potpuno bela od sapunice u reci Trnavici: Stanovnici novopazarskog naselja u šoku, plaše se potencijalnog ekološkog incidenta (FOTO)(VIDEO)     ·     Policija upala u stan, a u stanu droga: Uhapšen Čačanin zbog sumnje da proizvodi i prodaje amfetamin i kanabis     ·     Robert Fico je stabilizovan, ali kritično: Stručnjak objašnjava šta ovo znači i da li mu je život ugrožen     ·     Na radnika se obrušila zemlja: Hitna pomoć hitno upućena u Mirijevo     ·    


Uhapšen Žerar Depardje!


Francuski glumac Žerar Depardje priveden je u ponedeljak, 29. aprila, ujutro u policiju kako bi bio saslušan u vezi sa optužbama za seksualni napad na dve žene, prenosi Telegraf.rs.

On je priveden u jednu policijsku stanici u Parizu gde će biti ispitan. Dve žene optužile su glumca za seksualno zlostavljanje.

Jedna ga optužuje da ju je neprikladno dodirivao i momo njene volje 2014. na setu „Mađioničara i Sijaca“, a druga 2021. na setu „Zelenih kapaka“ Žana Bekera.

Depardje osporava činjenice za koje je optužen.

Prvi podnosilac žalbe, filmski dekorater, ispričala je sve o događajima koji su se dogodili u septembru 2021. Žerar je tada učestvovao u snimanju filma Les Volets vertes, Žana Bekera.

- Jednog dana, dok je sedeo u hodniku, zgrabio je pritužiteljku nogama i pribio je između svojih butina - rekla je ona. Dodiruje je po struku, grudima i zadnjici i kaže joj sledeće reči, prema njenom iskazu: "Zabiću ti svoj veliki suncobran u pi*ku".


29.04.2024.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO