Pao sa stene i zadobio teške povrede: Nezgoda u Gornjem Milanovcu, mlađi muškarac primljen na Urgentno odeljenje čačankse bolnice     ·     Ženska osoba pronađena bez svesti ispod mosta je u stabilnom stanju: Radi se o devojci od 20 godina, povrede ima na grudima i vratu     ·     Užas u Rožajama: Muškarac sa Kosova doveo ženu i četvoro dece o ostavio ih da prose na trgu     ·     Uprava Carina najavila E-licitaciju vozila među kojima su i dva Maseratija     ·     Direktno se sudario sa motoristom pa pobegao sa lica mesta: Jeziv udes kod Novog Pazara, policija odmah intervenisala     ·     Rupa nasred puta pojavila se odjednom: Hitno poslate nadležne ekipe u Ljubićsku ulicu u Čačku (FOTO)     ·     Oduzeto 179 kilograma rezanog duvana u Jagodini     ·     Dramatično povećanje broja požara u Srbiji: Poseban apel MUP tokom vrelih dana     ·     Bila je krvava i sa povredom na vratu: Prolaznici ispod pešačkog mosta u Čačku zatekli ženu da leži bez svesti, odmah prebačena u bolnicu (FOTO)     ·     Otvorite četvore oči, saobraćajna policija sprovodi pojačanu kontrolu: Evo na kojim prekršajima je akcenat     ·     On ima neobične pacijente, on je srpski doktor za cveće: Nikola orhideje vraća u život, osim stručne terapije biljkama prepisuje mnogo ljubavi i pažnje (FOTO)     ·     Traktor ga pregazio kao flašu, padao sa visine preko deset metara i svako mu rebro bilo polomljeno: Gojko iz sela Brakovac je čovek čudo, pored svih nezgoda koje je preživeo i dalje je na nogama (FOTO)     ·    


Autor: RINA.rs


Za četiri dana preko Miloša Velikog prešlo preko 40.000 vozila: Pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima, na naplatnim stanicama trenutno bez veće gužve


Čačak - Usled povratka građana sa odmora iz JP Putevi Srbije najavili su pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima. Za sada nema dužih zadržvanja na naplatnim rampama.

- Kroz NS Preljina  u periodu od 01.05. - 04.05.2024.g. prošlo ukupno 39.490 vozila, dok je kroz NS Pakovraće u istom periodu prošlo 41.633 vozila. Takođe, 05.05.2024.g. u periodu od 07 do 19 časova kroz NS Preljina prošlo je 6239 vozila a kroz NS Pakovraće 6915 vozila, potvrdjeno je za RINU u JP Putevi Srbije.

Iz ovog preduzeća preporučuju da se učesnici u saobraćaju na vreme, putem portala na autoputevima, internet prezentacije JP „Putevi Srbije“ i aplikacije za mobilne telefone informišu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.


06.05.2024.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO