Mladi arheolog u Srbiji napravio kamp jedinstven na Balkanu: Kroz Magličgrad prošlo na desetine volontera iz čitavog sveta, oni podno tvrđave žive kao što se živelo nekad (FOTO)     ·     Đurić sa mađarskim ambasadorom o političkoj situaciji u Evropi i regionu     ·     Beograđanin prebio suprugu, pa joj pretio sekirom     ·     Mladić napao maloletnike u parku i uzeo im novac: Incident u centru Podgorice, bahati vinovnik pronađen i uhapšen     ·     Plemenjača i zlatica su najveće pošasti među srpskim krompirima: Ovako Slavko iz Ljubića čuva svoj rod, vremenske prilike otežavaju posao povrtarima (FOTO)     ·     Odmah su pritrčali da izvuku povređene: Teška nezgoda kod Požege, automobil prevrnut na krov a saobraćaj u prekidu     ·     Prijepolje podnosi kandidaturu za organizaciju 61.MOSI     ·     Beba i žena povređene u teškoj nezgodi u Novom Pazaru: Izgubila kontrolu nad volanom i udarila u betonski stub     ·     Malinari ponovo na sastanku sa ministrom     ·     Čačak slavi svoju slavu Spasovdan, liturgiju služi mitropolit Justin: Veličanstvene litije večeras će proći kroz grad (FOTO)     ·     Teške opekotine zahvatile 40 odsto tela: Muškarac teško povređen u nezgodi, hitno iz Čačka prebačen za Beograd     ·     Drama u Novom Pazaru: Devojčicu staru deset godina udario automobil, sa teškim povredama prebačena u bolnicu     ·    


Autor: RINA.rs


Neviđeni skandal u seoskoj školi u Pljevljima: Poštar nepozvan ušao na čas i krenuo u raspravu sa učiteljicom, sve eskaliralo fizičkim sukobom


Pljevlja - Neverovatan skandal dogodio se u isturenom odeljenju Osnovne škole Živko Džuver u pljevaljskom selu Slatina kada je meštanin, inače seoski poštar, T.J. nepozvan ušao na čas i obratio se učiteljici Dž.S., nakon čega je usledila prvo verbalna rasprava a zatim i fizički obračun i to sve naočigled dva đaka koliko je tada bilo u učinioci. Snimak događaja kruži društvenim mrežama, a prema rečima meštana njih dvoje su najverovatnije bili u emotivnoj vezi.

- Dobar dan, došao sam samo da pitam nešto. Jedno lepo pitanje, započeo je poštar na šta je dobio odgovor od učiteljice da izađe napolje jer su na času i da će zvati policiju.

On je ipak nije poslušao i nastavio je sa svojim pitanjima.

- Zašto si o menu po selu pričala svašta, komšijama i svima. Sa mnom je tebi bilo lepo, zašto sada pričaš svašta. upitao je T.J.

Učiteljica je rekla kako to nije istina, a onda i sama rekla kako je čula da je on direktoru škole loše pričao o njoj. Reč po reč, došlo je do eskalacije sukoba. Učiteljica i poštar su potom nasrnuli fizički jedno na drugo, a đaci su istrčali napolje. Sve je potrajalo nekoliko minuta, nakon čega su se, kako se vidi na snimku, razdvojili a potom i izašli iz učinioce.

- Učiteljica je fina žena, kao i naš poštar. Ne možemo da verujemo da je njihov međusobni odnos morao na ovakav način da eskalira, da nisu mogli to na neki drugačiji način da reše. Odrasli su ljudi. Nadamo se samo da zbog ovog nećemo ostati bez divne učiteljice koja je iz grada došla da službuje u našem selu, kažu za RINU meštani.

Usled ovog incidenta pljevaljska policija podneće prekršajne prijave i protiv T.J. i protiv Dž.S. zbog remećenja javnog reda i mira. Tokom fizičkog sukoba T.J. dobio povrede od ujeda, a Dž.S. od udarca.


10.06.2024.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO