Каубоји и Индијанци привлаче све више посетилаца на Златибор: Нову турстичку атракцију за месец дана посетило 30.000 људи (ФОТО)(ВИДЕО)

Чајетина –  Услед поновног ширења корона вируса, најбезбедније је летовати у Србији, а изгледа да је то схаватио и велики број грађана јер само на Златибору тренутно борави око 10.000 хиљада гостију, а хотилијери се надају доброј летњој сезони. Један од најпосећенијих локалитета на овој планини је комплекс „Ел пасо сити“, познатији као каубојски град, а за месец  дана од отварања забележена  је посета од чак 30.000 посетилаца.

„Овде се људи заиста осећају као у правом вестерн филму и за само неколико недеља забележили смо рекордну посету. Најзанимљивији је каубојски део, у ком туристи могу да се окушају у занимљивим играма, али ништа мање интерсантно није  ни индијанско насеље са шаторима и златиборске брвнавре. У овом комплексу спојене су три различите културе и посетици су заиста одушевљени. Ускоро очекујемо и попуњавање наших смештајних капацитета. На располагању су српске брнаваре, индијански шатори или каубојски каравани. Како ко воли, али у сваком случају јединствено искуство“, рекла је за РИНУ, Радмила Станков Милић испред  „Ел пасо ситија“.

28.06.2020.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1