Бајкер са Рудника заиста има огромно срце: Након родне куће, за Аникино здравље понудио на продају још једну њему веома важну ствар (ФОТО)

Горњи Милановац, Рудник – Милош Мијаиловић (31) са Рудника пре неколико дана запалио је друштвене мреже својом објавом на фејсбуку, у којој је написао да продаје породичну кућу како би се сакупио новац за лечење мале Анике Манић из Горњег Милановца. Међутим, овај хумани младић великог срца није желео да стане и своју хуманитарну мисију наставља и даље, овај пут како каже, одриче се највреднијег што бајкери имају а то је бајкерски прслук.


„Бајкери имају две ствари које највише воле, то је мотор и бајкерски прслук. Ја свој прслук поносно носим већ 15 година, и одлучио сам да га продам како би родитељи мале Анике сакупили новац за њено лечење. Почетна цена је 3.000 еура, фотографија прслука је у групи буди хуман – хуманитарне лицитације и молим све пријатеље, бајкере, људе добре воље да прате групу и да помогну колико су у могућности“, рекао је за РИНУ, Милош Мијаиловић.

15.11.2020.


Fotografije