Откривено ко је пацијент ког су оперисали уз народњачки хит: Ево шта о лекарима и медицинским сестрама након свега каже Јовиша из Прибоја

Прибој  - Снимак из Прибоја на ком се виде лекари и медицинске сестре који певају уз један народни хит, док оперишу пацијента обишао је Србију.Овај потез изазвао је опречне реакције, а права позадина ове приче, по свему судећи, изузетно је позитивна.

Јовиша је имао рутинску операцију, а због могућих срчаних проблема лекари нису могли да му дају анестезију и онда су у договору са њим се одлучили за једну алтернативну методу сузбијања треме и страха, а како другачије – већ уз песму.

„Могу рећи да сам био мало уплашен због свега и питали су ме коју песму бих волео да чујем, мени је прво та пала на памет. Та је права за душу и срце. Како су кренули први тактови одмах сам заборавио на страх, а кад су и они кренули да певају било ми је много лакше. Све најбоље и најлепше могу само  да кажем о тим лекарима и медицинском особљу, били су изузетно љубазни и посвећени“, изјавио је Јовиша Аџић за РИНУ.

20.11.2020.


Fotografije