Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·     Deda prebio maloletnu unuku u Beogradu: Naneo joj teške telesne povrede, preti mu 10 godina robije     ·     Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·     Zoranu Maksimoviću „Zlatna buklija” i nominacija za Gran pri nagradu publike     ·     Užas u Beogradu: Tramvaj oborio ženu na autokomandi     ·     Uhapšen glumac Sergej Trifunović u Beograd: Kupovao marihuanu u Beogradu     ·     Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·     Ono što je lepo to je i skupo: Ako želite da vreme provedete na Tari, ponesite pune novčanike, od ponedeljka kreće naplata vozačima koji dolaze u Nacionalni park     ·    


Autor: RINA.rs


Застој на обилазници око Чачка: Формирана дугачка колона возила, снег додатно отежава саобраћај (ВИДЕО)


Чачак - На кружном путу код Чачка у поподневним сатима из правца Ужица ка Београду формирана је колона аутомобила дугачка скоро километар, а возачи око пола сата чекају да наставе пут.


"Од Ужица до Чачка смо стигли за сат времена, а исто толико нам је требало да пређемо само неколико километара овог пута. Снег који пада додатно отежава и успорава саобраћај. Још нисмо стигли до наплатне рампе у Прељини на аутопуту, а питање је шта ће нас тамо сачекати", рекао је један од возача који се налази у колони.


Због лоших врменских услова, забрањен је саобараћај за теретна возила на појединим деоницама преко Златибора, а возачима се саветује опрез и да не крећу на пут без неопходне зимске опреме.


"Сви путни правци су за сада проходни, али се саобраћај одвија успорено. Механизација је на терену, 12 камиона константно ради на чишћењу снега", рекао је за РИНУ, Леко Корићанац директор ЈП "Путеви Ужице".


РИНА


10.01.2021.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO