Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·     Deda prebio maloletnu unuku u Beogradu: Naneo joj teške telesne povrede, preti mu 10 godina robije     ·     Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·    


Autor: RINA.rs


Овако вечерас изгледа деоница ауто-пута која је за све возаче представљала критичну тачку: Слика са наплатне рампе у Прељини много другачија него пре три дана (ФОТО)(ВИДЕО)


Чачак - Завршени су продужени викенд и празновање, а око 30.000 туриста који су током претхдоних дана боравили на планинама у западној Србији упутили су се назад.

На ауто-путу Милош Велики током дана забележен је појачан интензитет саобраћаја из смера из Чачка ка Београду, али сценарио од суботе се није поновио.

Дужих задржавања на наплатним рампама није било и нису формиране колометараске колоне возила, као што је то био случај пре три дана. Највећи застоји били су на путном правцу од Златибора ка Ужицу, као и на кружном путу око Чачка у поподневним часовима. 

"Наши пријатељи су јуче кренули кући, а оних који су се одлучили за такав потез било је доста, па вероватно из тог разлога вечерас није настао саобраћајни колапс. До Ужица нам је требало скоро сат времена, после није било гужви, а у Прељини смо чекали само неколико минута, за разлику кад смо долазили, у колони смо били преко два сата", изјавио је за РИНУ, Иван Смиљанић из Београда. 

Према подацима из ЈП "Путеви Србије" током празничних дана кроз деоницу аутопута у Прељини прошло је око 50.000 возила. 

РИНА


16.02.2021.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO