Ово је бизнис ком епидемија корона вируса није могла ништа: Једина компанија у Србији која се бави производњом лед екрана у 2020. пословала са добитком (ФОТО)

Чачак – Епидемија корона вируса десетковала је профит у бројним компанијама, а поједини власници су на производне погоне ставили чак и катанац. Међутим, овим обесхрабрујићим подацима пркоси предузеће из чачанског насеља Љубић које је током 2020. године подигло прву фабрику за производњу ЛЕД екрана у Србији, власници су се суочили са свим изазовима и успели да остваре профит.

„Тешка година је иза нас, али протекла је мимо свих очекивања. Иако много тога није радило, грађевина је сектор у ком се није правила пауза, тако да су наши производи пронашли пласман како у Србији, тако и у иностранству. Бројне зграде, тржне центре управо наше предузеће оппремило је лед екранима, па је фирма пословала са добитком. Потрудили смо се да епидемија корона вируса не остави веће последице, стога смо у првом таласу давали бонус на плату свим радницима који су долазили на посао“, рекао је за РИНУ Александар Стефановић, власник компаније Елсат из Чачка.

30.03.2021.


Fotografije