Vozač Red Bula Maks Ferstapen osvojio pol poziciju u Kini     ·     Produžila sam sebi život za 15 godina, sada sa osmehom prilazim ogledalu: Žana iz Čačka izgubila 80 kilograma za nepunih godinu dana (FOTO)     ·     Ovo je dika i ponos čitavog Gornjeg Milanovca: Dobili zatvoren bazen pre mnogo većih srpskih gradova, uskoro svečano otvaranje     ·     Sutra besplatni preventivni pregledi u Domovima zdravlja širom Srbije     ·     Teška saobraćajna nesreća kod Tivta: Jedna osoba poginula     ·     Od ponedeljka kreću radovi na kolovozu od čačanske bolnice do semafora u Atenici     ·     Preminuo crnogorski biznismen Brano Mićunović     ·     Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·    


Autor: RINA.rs


Шокирани становници Пријепоља: На бедему поред реке Лим освануле поруке подршке за Вељу Невољу (ФОТО)


Пријепоље – Поруке подршке за ухапшеног Вељу Невољу претпоставља се да су освануле и у Пријепољу. На потпорном зиду новоизграђене обалоутврде и кеја у Шарампову, у дужини од двадесетак метара  написано је „Град на Лиму тебе воли до краја се с тобом бори“ са грбом Паризана и потписом Гробари Пријепоље, па становници сматрају да се алудира на подршку ухапшеном вођи навијача Партизана Вељку Беливуку.

За житеље Пријепоља, овај призор је узнемирујући јер Вељко Беливук није никакав национални херој који је невин склоњен иза браве, већ осведочени насилник и осуђеник, који своје криминалне активности крије иза навијања за фудбалски клуб.

„Ово је брука и срамота, ко год да је написао. Градња кеја још увек није завршена, а неодговорни појединци или групе  већ су почели да га уништавају. Надам се да ће надлежниоргани пронаћи виновнике ове шкработине“, изјавио је Марко којег смо затекли на шеталишту.

Изградња обалоутврде на десној обали Лима у Шарампову вредна је 85 милиона динара, а радови се изводе у оквиру пројекта “Управљање сливом реке Дрине на Западном Балкану“, на основу Споразума о гранту Траст фонда за глобалне еколошке капацитете и Специјалног фонда за климатске промене, потписаног између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој.

РИНА


29.03.2021.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO