Deda prebio maloletnu unuku u Beogradu: Naneo joj teške telesne povrede, preti mu 10 godina robije     ·     Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·     Zoranu Maksimoviću „Zlatna buklija” i nominacija za Gran pri nagradu publike     ·     Užas u Beogradu: Tramvaj oborio ženu na autokomandi     ·     Uhapšen glumac Sergej Trifunović u Beograd: Kupovao marihuanu u Beogradu     ·     Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·     Ono što je lepo to je i skupo: Ako želite da vreme provedete na Tari, ponesite pune novčanike, od ponedeljka kreće naplata vozačima koji dolaze u Nacionalni park     ·     Ruku nisam mogla da pomeram, ovde sam se oporavila: Lekovite i čudotvorne vode u Ovčar Banji, smeštana na sat ipo od Beograda u prelepom delu Srbije (FOTO)     ·     Čačak i region se pokrenuli, u rekordom roku skupljen novac za Jovana: Najlepša vest stiže iz grada na Moravi, samohranom ocu heroju sada će biti bar malo lakše (FOTO)     ·     Na zahtev opozicije izbori se održavaju 2. juna     ·     Vatra mu odnela krov nad glavom, a bolest prikovala za krevet: Teška sudbina Milomira kida srce, živi u preteškim uslovima i potrebna je pomoć dobrih ljudi     ·     Eksplozija kod Zvečana, niko nije povredjen: Policija na licu mesta     ·    


Autor: RINA.rs


Све више хоспитализоаваних пацијената из Ивањице, дневно се обавља преко 200 прегледа: Специјална болница за рехабилитацију поново у ковид систему


Ивањица – Епидемиолошка ситуација у општини Ивањица поново је забрињавајућа. У другој половини марта нагло је скочио број прегледа у ковид амбуланти, али и број новоинфицираних и хоспитализованих пацијената.

„На дневном нивоу број прегледа је преко 200, а у једном тренутку чак 60 одсто је било позитивно. Због великог прилива нових ковид болесника и њихове потребе за хоспитализацијом, преоптерећена је чачанска болница“, изјавила је за РИНУ, Јелена Стојковић директорка Дома здравља у Ивањици.

Због све већег броја пацијената од данас је у Ивањици поново у ковид режиму Специјална болница за рехабилитацију.

„У ковид болници у Ивањици ће бити хоспитализовани пацијенти који су при крају лечења у чачанској болници и они са средње тешком клиничком сликом. У Специјалној болници за рехабилитацију тренутно се налази десет пацијената који су били на лечењу на ковид одељењима чачанксе болнице. Сва потребна опрема је обезбеђена као и довољне количине кисеоника“, рекао је др Милорад Драмићанин.

РИНА

 


30.03.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO