Упркос епидемији корона вируса наменска индустрија у Лучанима остварила одличне резултате: Отварају се нова тржишта у Индији, Саудијској Арабији и Индонезији, а у производњу улаже четири милиона евра

Лучани – И поред епидемије корона вируса наменска индустрија у општини Лучани ради без паузе. У предузећу „Милан Благојевић – Наменска“ АД  упослени су сви капацитети, од 1350 запослених око 100 радника је на дневном нивоу одсутно са посла, али извршена је реорганизација па производња не трпи.

„Активно се ради на уговарању нових послова и реализацији постојећих. Посебну пажњу поклањамо извозу наших производа и обради тржишта у Европи, Индији,  Саудијској Арабији, Малезији, Индонезији, Израелу. Када је реч о европским државама првенствено  су то земље у окружењу :  Румунија, Бугарска и Босна и Херцеговина , затим Италија , Аустрија, Белгија, Словачка. Квалитетом производа, поштовањем рокова испоруке и ценом, који чине три фактора од пресудног значаја за склапање уговора , ми смо придобили сва ова тржишта у веома јакој конкуренцији. И у време короне ми морамо да сачувамо поверење иностраних купаца  у предузеће „Милан Благојевић „ и наше производе. То је наш главни задатак и у будуће , као и сада“, рекла је за РИНУ Милка Јовановић Божић референт за односе са јавношћу у предузећу  „Милан Благојевић – Наменска“ АД .

31.03.2021.


Fotografije