Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·     Ono što je lepo to je i skupo: Ako želite da vreme provedete na Tari, ponesite pune novčanike, od ponedeljka kreće naplata vozačima koji dolaze u Nacionalni park     ·     Ruku nisam mogla da pomeram, ovde sam se oporavila: Lekovite i čudotvorne vode u Ovčar Banji, smeštana na sat ipo od Beograda u prelepom delu Srbije (FOTO)     ·     Čačak i region se pokrenuli, u rekordom roku skupljen novac za Jovana: Najlepša vest stiže iz grada na Moravi, samohranom ocu heroju sada će biti bar malo lakše (FOTO)     ·     Na zahtev opozicije izbori se održavaju 2. juna     ·     Vatra mu odnela krov nad glavom, a bolest prikovala za krevet: Teška sudbina Milomira kida srce, živi u preteškim uslovima i potrebna je pomoć dobrih ljudi     ·     Eksplozija kod Zvečana, niko nije povredjen: Policija na licu mesta     ·     Vraćali se s planinarenja, pa autom sleteli u provaliju kod Splita     ·     Dan visokih zvanica sutra na vežbi Vojske Srbije "Vihor 2024“ na "Pešteru"     ·     Odmah zatvor: Mladić iz Rožaja osuđen na 15 dana robije, odbio da se podvrgne testiranju na drogu dok je upravljalo vozilom     ·     Sneg pade na behar, na voće: Vremenske (ne)prilike zadale nove glavobolje poljoprivrednicima, težak sneg mogao bi da slomi grane i uništi plodove (FOTO)     ·     Od 1. maja gas jeftiniji za industrijske potrošače za oko 15 odsto     ·    


Autor: RINA.rs


Овај стадион у доба короне био је најпосећенији у Србији: Сада креће реконструкција руинираних трибина, мештани више утакмице нће гледати са околних брежуљака (ФОТО)


Ариље – Стадион фубалског клуба из Ариља током марта био је један од најпосећенијих у Европи, јер је локални дерби са околних брежуљака посматрало неколико стотина гледалаца. Иако су на терен излазили комунални инспектори, окупљање на јавној површини нису могли да забране.

Сада је у плану реконструкција спортских трибина у општини Ариље, а за ту намену Министарство државне управе и локалне самоуправе и општина Ариље издвојили су 9,6 милиона динара.

„Оно што је значајно за нашу општину је комплетирање стадиона, који би самом реконструкцијом довео до лепшег изгледа парка, јер је тренутрно наружен руинираним трибинама. Један део новца за комплетну реконструкцију опредељен буџетом општине за 2021 годину.”, казао је за РИНУ Предраг Маслар, председник општине Ариље.

Реализација пројекта „Реконструкција спортских трибина на спорстским теренима у општини Ариље” од великог је значаја за локални и економски развој у овој општини Златиборског округа.

„Са Владом РС имамо одличну сарадњу, а пре свега смо захвални МДУЛС у ком су препознали нашу потребу за овом инвестицијом која ће бити од значаја како за нас, тако и за будуће нараштаје. Велику захвалност за реализцаију бројних капиталних пројеката у нашој општини дугујемо и народном посланику Крсту Јањушевићу, јер развој појединачних локалних заједница је један од кључних  фактора национланог развоја“, изјавио је Маслар.

РИНА


02.04.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO