Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Милић из Краљева медитирао 3.000 дана и прозвали га чудаком: Данас у његову „ординацију“ многи долазе по спас (ФОТО)


Краљево – Одувек су Срби веровали у алтернативне методе лечења,  а ни данас када су доступни многи лекови у апотекама, није другачије. Милић Лазовић из Ковачког потока надомак Краљева већ годинама уназад лечи људе, тако што им народски речено „намешта“ колена, зглобове, решава главобоље и проналази болне тачке.

„Свој таленат наследио сам од деде. Кад сам видео да заиста могу да помогнем људима, нисам желео да то моје знање спутавам. Енергетски таласи које емитујем приликом масаже пролазе кроз тело пацијента и како енергија струји тако се и он помера.  До сада сам излечио 917 пацијената од аксиозности. Сваки појединачно то може да вам потврди. Иако биоенргију понекад везују за превару, моји пацијнети су доказ да је лечење и излечење на овај начин могуће“, рекао је Милић за РИНУ.

У њгову чудну ординацију запутили су се многи, неки са штаповима и штакама у руци. Један од њих је и Желимир Средојевић, који већ пуну деценију долази по свој опоравак јер то је, како каже, једини начин да умањи последице повреде кука и ребара које је задобио пре педесет година.

"До скоро нисам могао ногу од земље да подигнем, а данас прелазим око десет километара дневно. Мој велики успех је да у својих 88 година могу да ходам и да се несметано крећем. Понекад ме заболе кукови, ноге или ребра, али након третмана све то је као руком однесено", казао је старина Желимир.

Како би усавршио своје знање и надоградио га, Mилић Лазовић окренуо се медитацији која је трајала чак 3000 дана, са штапом у руци.

„Тада су ме многи прозвали чудаком, али природа заиста јесте наша мајка од које много можемо да нучимо. Наши преци лечили су се само таквим методама и дуго живели у тешким условима. Свака част науци и лековима, не оспоравам њихов значај, али за мене су биљни мелеми изнад свега“, рекао је овај Краљевчанин који је смислио и посебну терапију са којим су, како тврди, одушевљни многи.

„Мелем је изузетно хладан, међутим када се он утрља и иако је и даље храдан, тамо где се налазе моје руке ту је температура 52 степена. Проналазим врховима прстију бројне болне тачке и нерве који се упредају и мојом техником то лечим и намештам у првобитни положај", нагласио је Милић.

РИНА


12.04.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO