Srbin uhapšen po Interpolovoj poternici u Baru: Određuje mu se ekstradicioni pritvor, osumnjičen za teška krivična dela     ·     Ovako je umrla beba koju su rastrgli pitbulovi: Stigao nalaz obdukcije     ·     Produžen pritvor uhapšenima nakon sukoba u Banjskoj     ·     Sneg veje na Goliji: Zima u aprilu stisnula zube i ne pušta, prava decembarska idila na Odvraćenici u centru planine (FOTO)(VIDEO)     ·     Kamiondzija iz Crne Gore pokušao da sakrije 50 kilograma rezanog duvana: Prijepoljska policija ga odmah uhapsila i privela kod tužioca (FOTO)     ·     Lažno širenje panike u Novom Pazaru: Policija se oglasila - nije bilo nikakve pucnjave, niti smo pozivali ljude da odstanu u svojim domovima     ·     Čekamo satima i satima: Kolaps na graničnom prelazu sa Hrvatskom, kolona šlepera dugačka preko deset kilometara (FOTO)     ·     Prve slike i snimci sa mesta ubistva u Preljini: Napadač u bekstvu, ubijeni od ranije poznat policiji - njegovim roditeljima Hitna pruža pmoć (FOTO)(VIDEO)     ·     Pucnjava u Preljini kod Čačka: Ubijen muškarac, policija na licu mesta     ·     Dečak upao u otvoren šaht u Nišu: "Da je bilo slabije dete polomilo bi nogu sigurno"     ·     Sanirana havarija u Čačku, sve je pod kontrolom: Svi građani dobili vodu, nakon što se obrušio rov prilikom izgradnje poslovno-stambenog objekta u širem centru grada (FOTO)     ·     Žestok obračun u Novom Pazaru: Potukla se grupa mladića, uzrok najverovatnije ilegalna ulična trka automobila     ·    


Autor: RINA.rs


Млађи мушкарац напада пролазнице на обали Западне Мораве: Неколико жена каже да је доживело непријатно искуство, страх завладао међу Чачанкама


Чачак – Век неколико дана Чачанке живе у страху, јер како тврде, у насељу Сува Морава поред бране, млађи мушкарац напада пролазнице. Према незваничним информацијама, до сада је пратио, а потом прилазио женама, а након тога бежао преко моста на Западној Морави.

„Напади се не догађају само у вечерњим сатима, чула сам да је око девет сати ујутру такође пришао једној девојци, почео да је спопада и да се скида. Овај крај је најпознатије шеталиште у граду, али има и доста забачених делова, много девојака и девојчица управо туда пролази. Сада нас је све ухватила паника, јер страх нас је усудити се проћи том трасом куда иначе идемо у шетњу месецима“, рекла је за РИНУ  једна Чачанка.

Девојке и жене које су имале ово непријатно искуство описале су изглед нападача, а након прикупљених доказа највероватније ће надлежним органима бити поднета кривична пријава.

„Живим у зградама на оближњем  кеју, а након бедема пешачка  стаза даље пролази кроз шумарке и води ка Парменцу. Осветљења нема и  неретко се ту могу видети мушкарци који се недолично понашају, скидају голи и тако излазе пред пролазнике. До сада они конкретно нису никог нападали, али и та ситуација је заиста поприлично непријатна и може да остави трауме, нарочито ако су у питању млађе девојчице које су решиле туда да се прошетају или да тренирају“, каже Чачанка.

РИНА

 


17.04.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO