Ovo je dika i ponos čitavog Gornjeg Milanovca: Dobili zatvoren bazen pre mnogo većih srpskih gradova, uskoro svečano otvaranje     ·     Sutra besplatni preventivni pregledi u Domovima zdravlja širom Srbije     ·     Teška saobraćajna nesreća kod Tivta: Jedna osoba poginula     ·     Od ponedeljka kreću radovi na kolovozu od čačanske bolnice do semafora u Atenici     ·     Preminuo crnogorski biznismen Brano Mićunović     ·     Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·    


Autor: RINA.rs


Навијачи претукли попа и попадију у Којсерићу: Омиљени парох и голман ФК „Црнокоса“ задобио теже повреде главе


Kосјерић – Након утакмице између ФК „Црнокоса“ из Косјерића и ФК „Омладинац“ из Заблаћа, након изгубљеног меча навијачи тима из чачанског Заблаћа претукли су голмана клуба из Косјерића, Благоја Гавриловића који је уједно и поп те парохије, а ударци нису заобишли ни његову жену попадију.

„Након завршене утакмице навијачи су седели у башти локала поред стадиона, прво су провоцирали вербално, а онда кад су кренули да седну у кола вратили су се и ударали нашег голмана. Он је пао на само неколико центиметара од ивичњака, не смем ни да замислим шта би било да је ударио у њега. Попадија је била у близини и покушала да га одбрани и смири ситуацију, али и њу су ударили ногом у пределу груди и то све пред очима деце“, рекао је за РИНУ, Зоран Антонијевић председник ФК „Црнокоса“ из Косјерића.

Како истиче, парох Благоје је омиљени играч у клубу, али и омиљен међу парохијанима, а у овом инциденту задобио је теже телесне повреде и упућен је на болничко лечење у Ужице.

„На своју одговорност је потписао и изашао кући, али има повреде главе, једно око му је потпуно затворено. Ово је потпуни пораз за спорт. Морам да признам да су играчи били фер и коректни, након резултата у нашу корист, али навијачи су заиста лоше поступили. Овакве ситуације су недопустиве“, рекао је Антонијевић.

Свештеник Благоје већ годинама брани мрежу ФК „Црнокоса“ из Косјерића, почео је да тренира у клубу „Слога“ из Краљева са којим  је био на прагу да уђе у прву лигу, али је љубав према свештеничком позиву ипак преовладала, а фудбал је остао само хоби.

РИНА


20.04.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO