Момировић поручио локалним самоуправама: Моравски коридор је наш приоритет, јер ће довести инвестиције, посао и веће плате

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томиславом Момировић одржао је данас оперативни састанак са представницима локалних самоуправа, кроз које пролази траса будућег Моравског коридора. Овај путни правац је од великог значаја, јер је то спона Kоридора 10 и 11, осовина око које живи око пола милиона грађана и основ будућег привредниг развоја овог краја, сагласили су се учесници састанка, представници МГСИ, ЈП Kоридори Србије и челни људи општина и  градова Ћићевац, Трстеник, Варварин, Врњачка Бања, Чачак, Kрушевац и Kраљево.

“Ово неће бити пут којим млади људи одлазе, већ путеви којима се враћају у свој родни крај, овде живе, раде и планирају своју будућност. Овај аутопут је будућност Србије и права победа политике председника Вучића. Овде на траси овог коридора ће се прво остварити наш успех на пројекту Србија 2025“, нагласио је министар Момировић после састанка.

20.04.2021.


Fotografije