Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Без главобоље на вожњу аутопутем Милош Велики: Захуктали се радови на изградњи прве бензинске станице, још једна пумпа гради се следеће године у супротном правцу (ФОТО)


Чачак –Колико пута сте кренули на путовање, са питањем да ли ћете имати довољно горива у резвоару, до прве пумпе и искуључења са аутопута. Ти проблеми убрзо ће постати прошлост, јер  радови на изградњи прве бензинске станице на деоници аутопута од Београда до Чачка протичу према предвиђеном плану, па се очекује да са радом почне за месец дана. Налази се на 120 километара од Београда, у близини наплатне станице Прељина.

„Још 2018. године усвајањем плана детаљне регулације створена је могућност за изградњу оваквог објекта.  Остварена је наплата доприноса за уређење грађевинског земљишта у износу од милион динара и створени сви услови. Осим за возаче, изградња бензинске станице на аутопуту Милош Велики од великог је значаја и за грађане Чачка, јер ће радно место добити 20 грађана“, рекао је за РИНУ, Милан Бојовић помоћних градоначленика Чачка.

Он истиче да је са доласком и проласком аутопута кроз Чачак добио потпуно ново лице и перспективу за долазак бројних страних инвеститора чији су основни услов за пословање у одређеном граду, управо уређене модерне саобраћајнице.

„Почетком наредне године, очекујемо изградњу бензинске станице „Соколићи 2” са друге стране ауто - пута и то ће представљати много већи значај за грађане Чачка, док ће ова пумпа са десне стране, односно на путу ка Чачку више ће значити путницима који ће путовати овом деоницом и у перспективи у наставку од Чачка ка Пожеги, али и Мораваским коридором”, појаснио је Бојовић.

РИНА

 


27.04.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO