Без главобоље на вожњу аутопутем Милош Велики: Захуктали се радови на изградњи прве бензинске станице, још једна пумпа гради се следеће године у супротном правцу (ФОТО)

Чачак –Колико пута сте кренули на путовање, са питањем да ли ћете имати довољно горива у резвоару, до прве пумпе и искуључења са аутопута. Ти проблеми убрзо ће постати прошлост, јер  радови на изградњи прве бензинске станице на деоници аутопута од Београда до Чачка протичу према предвиђеном плану, па се очекује да са радом почне за месец дана. Налази се на 120 километара од Београда, у близини наплатне станице Прељина.

„Још 2018. године усвајањем плана детаљне регулације створена је могућност за изградњу оваквог објекта.  Остварена је наплата доприноса за уређење грађевинског земљишта у износу од милион динара и створени сви услови. Осим за возаче, изградња бензинске станице на аутопуту Милош Велики од великог је значаја и за грађане Чачка, јер ће радно место добити 20 грађана“, рекао је за РИНУ, Милан Бојовић помоћних градоначленика Чачка.

27.04.2021.


Fotografije