Становници Љубовије осим Дрине имаће још једно место за расхлађивање у летњим данима: Након низа перипетија почиње изградња базена и ауто кампа у вредности 75 милиона динара

Љубовија – Полагањем камена темељца означен је почетак изградње базена у општини Љубовија, што представља реализацију капиталаног инфраструктурног пројекта вредног 75 милиона динара. У склопу базена планирана је и изградња кампа и осталих садржаја, што ће додатно допринети развоју туризма у овој општини. На почетак ових радова чекало се две године, јер средтсва ресорног министарства услед административних проблема нису могла бити искоришћена.

„Верујемо да ће бити успешан почетак изградње базена и спремни смо да као министарство и даље инвестирамо у развој туризма како у Љубовији, тако и у регију  Западне Србије, јер је то једна од најпосећенијих регија и једна од туристичких деситинација у Србији која има највише посетилаца. Општина Љубовија треба све више да се базира на развоју домаћег туризма, али пре свега на развоју инфраструктурних капацитета, у склопу тога и понуда неких нових услуга и наравно да је због тога овај базен изузетно значајан” , рекла је министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић.

29.04.2021.


Fotografije