Срби похрлили на море чим су се отвориле границе: У Будви током празника боравило преко 6.000 гостију, плаже и кафићи коначно пуни (ФОТО)

Будва – Многи грађани Србије су једва дочекали отворене границе, па су се током првомајских и васкршњих празника одлучили да посете суседну Црну Гору. Фантастична посета забележена је у Будви која након тешке корона године коначно изгледа приближно као некад.

„Једва смо дочекали да одемо на море, прошле године нисмо ишли нигде. Сада смо се вакцинисали и безбрижно стигли у Будву. Чудан неки осећај, тек сад видимо колико нам је тај морски ваздух недостајао. У пролазу смо видели много људи из Србије, колико смо могли да приметимо запослени у свим објектима носе маске и поштују епдимијске мере. Цене смештаја, хране и пића су сасвим коректне. Време нам је ишло на руку и успели смо и да се окупамо у мору за 01. Мај. На граници није било задржавања, прошли смо само са личним докумнетима“, рекла је Чачанка Наташа Крунић која је празнике провела управо на црногорском приморју.

04.05.2021.


Fotografije