Од певачице до продавачице: Љубица је због корона вируса морала да промени професију, али није очајавала и тражила помоћ, већ је микрофон заменила радном униформом (ФОТО)(ВИДЕО)

Горњи Милановац - Посао музичара био је један од најугроженијих током корона вируса. Љубица Крсмановић бави се певањем већ 18 година, а претходних 14 месеци било је веома тешко,  јер су она и њене колеге из бенда  морали да откажу све договорене наступе. Међутим, ови музичири нису очајавали већ су за време епидемије  нашли нове послове и тако себи и својим породицама обезбедили егзистенцију. Кад  се на њеном микрофону почела скупљати прашина, она га је заменила. Прво је прошле године радила као бебиситерка, затим брала малине и сада нашла посао у прехрамбеној продавници.

„Прошле године било је јако тешко, било је много дилема и размишљања дубоко у ноћ – како и шта даље. Када је првобитни шок прошао и кад сам се помирила са чињеницм да од наступа дуго неће бити ништа одлучила сам да окренем други лист. Научила сам и раније да будем борац, па тако ни овај пут нисам одустала и чекала помоћ“, рекла је Љубица за РИНУ.

02.06.2021.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1