Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Први радни дан у Слободи након стравичних експлозија: Мирна ноћ у Чачку, запослени ушли на своја радна места (ФОТО)


Чачак  - Након четири дана већина радника фабрике наменске индустрије Слобода у Чачку вратили су се на своја радна места. Производни погони раде од шест сати јутрос, јер током ноћи није било никакавих непредвиђених догађаја.

На своја радна места нису се вратили само запослени који раде у непосередној близини војног магацина у ком су се десиле експлозије у ноћи између четвртка и петка.

Данас би требало да у део фабрике где се хаварија догодила уђу специјализоване екипе, према процедурама о се врши 24 часа након последње детонације.

 „Правимо стратегију, има загађеног терена ван круга фабрике, у близини места експлозије, прво би требало то санирати”, навео је Зоран Стефановић, генерални директор фабрике.

Очекује се да специјализоване екипе прегледају део фабрике у којој се пре неколико дана догодила експлозија. Према процедурама то се врши 24 часа након последње детонације.

Још увек није утврђен узрок овог акцидента, а формирана је комисија која ће то открити.

РИНА

 


08.06.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO