Kuda ide ovaj svet: Dečak iz Podgorice drugo maloletno lice ucenjivao eksplicitnom fotografijom, podneta krivična prijava     ·     Dečak preminuo posle incidenta u školi     ·     Uhapšen muškarac zbog bacanja molotovljevog koktela na lokal u Prokuplju     ·     Ova škola od dece pravi srpske domaćine: U Svilajncu đaci imaju farmu svinja i goveda, proizvode svu hranu koju jedu a ostane i za prodaju - veliko bravo (FOTO)     ·     Danas isplata učeničkih i studentskih kredita i stipendija     ·     Održana 53. smotra recitatora „Pesniče naroda mog”     ·     Pogodjen avion, piloti se padobranom spustili u Konjeviće kod Čačka: Čitavo selo tada je tražilo vozače neprijateljskih letelica, meštani pregledali svaki metar     ·     Ovo su ključni momenti u nestanku male Danke iz Bora     ·     Paklicama cigareta daju potpuno novi život i upotrebnu vrednost: Nesvakidašnja reciklaža u Aranđelovcu, hipoterapija od koristi i za osobe sa invaliditetom (FOTO)     ·     Otac i sin iz Crne Gore napadnuti u Italiji, razbojnici im oteli sat vredan 20.000 evra     ·     Rekao da ide do toaleta i pobegao iz Prekršajnog suda: Uhapšen muškarac u Kragujevcu koji se uspeo da umakne policiji     ·     Ekološka katastrofa na srpskoj granici: Danonoćno gori divlja deponija u mestu Mostine kod Rožaja, meštani jedva žive i dišu od smrada     ·    


Autor: RINA.rs


Телефон нестале девојчице из Чачка не може да се лоцира јер је највероватније разбијен: Већ четири дана ни трага, ни гласа од Емилије, до породице стижу различите информације (ВИДЕО)


Чачак – О Емилији Р. дуже од три дана нема ни трага, ни гласа. Четрнаестогодишња девојчица последњи пут је виђена у петак увече, а у суботу рано ујутру напустила је кућу док је цела породица спавала. До њих су ових дана стизале опречне информације, али ниједна није била од користи.

„Последње што смо чули јесте да је виђена код једног ресторана у граду, али не знамо да ли је то уопште тачно. Више никакав траг немамо. Контактирали смо све њене пријатеље, али нико је није чуо од петка. У кући није било никакве свађе, нити несугласица да би због тога отишла. Оцене јесу биле мало лошије у последње време, али то свакако није био разлог за преприку“, изјавила је за РИНУ Eмилијина сестра Јована.

Она је рекла како је Емилија једино из куће понела ранац, а мобилни телефон већ данима нема сигнал. Обрисала је и све друштевене мрже. 

„Недоступна је од тог тренутка, а полиција нам је рекла да њен телефон уопште не може да се лоцира и да је највероватније разбијен. Данима нисмо спавали, само нам је циљ да се јави да је жива и здрава. Овим путем и њој бих желела да поручим да уколико види све ове објаве да се јави, јер смо много забринути. Она је само дете које има 14 година. Плашимо се за њен живот и здравље“, каже Јована.

Породица још једном апелује на све грађане да уколико виде Емилију јаве полицији или породици. Девојчица је висока око 1.70 центиметара, има тамно смеђу дугу косу, смеђе очи и младеж на носу.

РИНА

 


08.06.2021.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO