Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·     Deda prebio maloletnu unuku u Beogradu: Naneo joj teške telesne povrede, preti mu 10 godina robije     ·     Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·    


Autor: RINA.rs


Два хеликоптера стигла у круг војне фабрике: Гасе тињајућу ватру око Слободе, деминери у магацину барута (ФОТО)(ВИДЕО)


Чачак - Два војна хеликоптера стигла су у Чачак како би наквасили терен и на тај начин локацију додатно обезбедили од потенцијалне појаве пожара. Последњи пожар догодио се синоћ око 20 сати, када је ватра захватила високо растиње у кругу војне фабрике Слобода, а пожар претио да се прошири до кућа у оближњим насељима. 

"Брзом интервенцијом ватрогасаца ватра се није проширила даље. Воденим топовима су гађали растиње које гори. Иако смо се вратили јуче кућама били смо синоћ спремни поново на евакуацију, али до тога на сву срећу није дошло", рекла је за РИНУ мештанка Нада Стевановић.

Након што је прошло 24 сата од последње експлозије, у магацин барута у ком се она и догодила, ушли су деминери како би обезбедили тај простор.

Производња у војној фабрици Слобода након два акцидента која су се догодила у последњих 15 дана, прекинута је до даљег.

РИНА


21.06.2021.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO