Ђорђа називају Роналдињом из Прањана: Овај десетогодишњи дечак не само да забија голове, већ и пет пута заредом може да погоди пречку (ФОТО)

Горњи Милановац - Многе велике фудбалске звезде као што су Меси, Роналдо или Роналдињо у свој поход ка трону кренули су са пространих ливада без трибина, ограда, са поцепаним мрежицама и по неким навијачем. Можда је Ђорђе Вукашиновић будућа српска али и светска звезда ногомета која ће својим невероватним способностима освајати публику, јер он са само десет година има непогрешив шут, са којим погађа тачно у мету, а за њега није немогће ни да пет пута узастопно погађа пречку.

"Први га је приметио наставник физичког васпитања који ме је позвао и рекао да има талента за фудбал. Када шутира на гол непогрешив је у томе, имам снимак где је пет пута заредом погађао пречку. Залажемо се цела породица и ја, не гледамо где се играју турнири и колико је далеко километара возимо га на свако место, колико год смо у могућности" , казао је за РИНУ, отац Марко Вукашиновић.

11.07.2021.


Fotografije