На Златибору нема поскупљења, цене исте као и прошле године: Црногорци су традиционално међу најбројнијим гостима на овој српској планини

Златибор - Имајући у виду да су туристи из Црне Горе традиционално једни од најбројнијих на Златибору и да је "златна" планина омиљена дестинација за одмор гостију из Црне Горе туристичка понуда Златибора представљена је у неколико градова суседне државе, чиме је уједно најављена летња туристичка сезона и програм златиборског Културног лета. Према речима директора ТО Златибор, Владимира Живановића, цене на Златибору су остале непромењене у односу на претходну сезону, што је још један од разлога да капацитети буду максимално посећени.

 „Овог лета туристи могу уживати на обновљеном Краљевом тргу, поред најлепшег језера у центру, у погледу из кабина најдуже панорамске ''Голд гондоле'' која је спојила средиште планине с највишим врхом Торником. Изграђен је и нови хотелски комплекс Златибор Ресорт&Спа који ће подићи квалитет и понуду смештаја на овој планини. Осим тога, посетиоце очекује и богат програм “Златиборског лета” које почиње средином јула и које ће окупити бројне музичаре и уметнике, као и бројне друге традиционалне манифестације“, изјавио је Живамновић.

12.07.2021.


Fotografije