Радови на деоници од Прељине до Паковраћа у пуном јеку, на њој ради 800 радника и 200 машина: Крај изградње у децембру, највише ће се растеретити обилазница око Чачка (ФОТО)(ВИДЕО)

Чачак - На изградњи деонице аутопута од Прељине до Пожеге тренутно ради 800 радника и 200 грађевинксих возила. Фокус је стављен на деоницу од Прељине до Пковраћа, која је дугачка 11 километара и према најавама биће заршена до краја децембра ове године.


"Сви радови теку предвиђеном динамиком. Велики инвестициони, али и грађевински подухват који ћемо успешно завршити. Након ога највеће бенефите имаће грађани Чачка јер ће бити растерећен проток саобраћаја кроз овај град и постојећу обилазницу. Задовољни смо сарадњом са кинеским партнерима. На ово се чекало 40 година, улаже се скоро пола милијарде евра. Молимо становнике околних села за стрпљење, јасно нам је да грађевсински радови ометају њихово свакддоневмо функционисање, али све ће то бити готово за неколико месеци", изјавио је за РИНУ Томислав Момировић, минситар саобраћаја, гађевинарства и инфраструктуре.

14.07.2021.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1