Zakucao se u prikolicu kamiona: Saobraćajna nezgoda kod Brodareva, jedno lice povređeno (FOTO)     ·     Novi detalji: Pet osoba povređeno u žestokom sudaru u Čačku, tri žene i dva muškarca primljeni u Urgentnu službu     ·     Saopštenje Skupštine Srbije: Ovako će objavljivati podaci o broju birača u svakom mestu     ·     Karambol u centru Čačka: Žestok sudar nekoliko vozila na raskrsnici, tri osobe povređene (FOTO)     ·     Vatreni obračun na autobuskoj stanici u Budvi: Mladići iz Berana fizički napali Budvanina, ovaj jednog od njih sutradan sačekao sa pištoljem i upucao     ·     Kristina i Milica ponos Srbije: Njihov san je - vojnička uniforma i čin podoficira, samoincijativno se prijavile na zahtevan i težak ali veoma perspektivan kurs (FOTO)     ·     Uboden nožem u srce u centru grada, izdahnuo na klupi: Danas se navršava punih osam godina od tragedije koja je pogodilla Čačak, sećanje na divnog mladića i dalje živi (FOTO)     ·     Studentski dom košta samo 10 evra mesečno, a dobija se i zagarantovana novčana stipendija: Besplatno školovanje za srpske srednjoškolce u Rusiji     ·     Vlast i delovi opozicije podržali spajanje izbora     ·     Krivična prijava protiv osumnjičenog za tešku krađu     ·     Ovako izgleda evropski "seljački turizam": Janko iz Slovenije napravio pravi spektakl na svom imanju, most od sibirskog bora, automat za ishranu prasića, plivanje u bazenu sa ribama i još mnogo toga (FOTO)     ·     Suvoborski Čak Noris, jači od groma i od konja: Mladena i Kokana udarila sila nebeska, životinja odmah nastradala a njemu nije bilo ništa - postao medicinski fenomen (FOTO)     ·    


Autor: RINA.rs


Невреме направило хаос у Тополи: Киша и град оштетили локалне путеве, ветар чупао дрвеће из земље


Топола – Снажно невреме, праћено јаким ветром, обилном кишом и градом слабијег интензитета захватило је Тополу. Велика штета причињена је на локланим путним правцима, као и на засадима воћа и поврћа.


„Одједном су се надвили сиви и црни облаци, мислили смо да ће вода однети све пред собом. Град је падао десетак минута, са кишом, штете има на воћу и поврћу, олујни ветар је скидао црепове са кућа, било је страшно. Киша је падала, што се каже и земљи је била тешка, одавно није било као сада, само смо молили Бога да што пре прође облак“, кажу за РИНУ мештани села Блазнава.

Због олујног невремена у неколико села ове општине било је отежано снабдевање електричном енергијом.

На деоници пута Топола – Рудник у селу Манојловци као последица олујног ветра и обилне кише извалило се стабло које се налазило непосредно поред главног пута.
„Дрво је пало преко целе ширине пута, нисмо могли да прођемо а кренули смо према Руднику. Врло брзо се створила колона возила из оба правца, морали смо да позовемо оближње мештане да исеку дрво и помере са пута, срећа па у тренутку када је пало стабло није било аутомобила у близини“, прича Јован Николић који је пролазио том деоницом непосредно након што је дрво пало.

После краће паузе, саобраћај на овој изузетно фреквентној деоници је поново успостављен.

РИНА


19.07.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO