Србија добија још једну топ туристичку дестинацију: Пешачка стаза гради се у централној зони Златара, на месту које је сада зарасло у шибље ничу типски дрвени објекти (ФОТО)

Нова Варош – Велике инвестиције и улагања планирани су на планини Златар у наредном периоду. У централној туристичкој зони Златара, испод спортских терена хотела Панорама, ускоро ће почети изградња пешачке стазе са пратећим мобилијаром и типским објектима – кућицама брвнарама намењених закупцима.  На месту, које је зарасло шибљем и ниским растињем, ускоро ће нићи шест  типских дрвених објеката за потребе промоције и продају златарских производа.

„Ове године, у првој фази радова изградиће се пешачка стаза и шест једнообразних дрвених типских објеката, а за наредну годину у оквиру друге фазе, планирана је изградња нових објеката и постављање додатних мобилијара на Златару, а посебан акценат биће стављен на изградњу и уређење еко парка који ће се налазити уз саму пешачку стазу – објашњава директор ТО Златар Бранко Пуцаревић.

08.09.2021.


Fotografije