Кад Карађорђевићи организују фестивал, одјекују само дечја граја и смех: Прелепа слика послата са Опленца, принцеза Љубица испунила мисију (ФОТО)

Топола – У организацији Фондације „Корени“ која је под покровитељством принца Михаила и принцезе Љубице Карађорђевић  у шуми иза цркве Светог Ђорђа на Опленцу одржан je четврти Дечји Фестивал. Овогодишњи Фестивал био је под слоганом „У здравој средини расту здрава деца“ и према речима организатора забележио је високу посећеност, а активности су биле осмишљене за децу од шест месеци па на даље.

„Активности на Фестивалу осмишљене су у три главна правца, здрава исхрана, здраве активности и здраво окружење. На радионици здраве хране деца су имала прилику да се играју са воћем и поврћем а родитељи су могли да поразговарају са нутриционистима и тако да сазнају више о избалансираној исхрани. Било  је и низ активности које имају за циљ да стимулишу њихов развој,  јахање коња,  стреличарство, борилачке вештине, креативне радионице, групни спортови“, рекла је принцеза Љубица Карађорђевић.

13.09.2021.


Fotografije