Милутин из Осечине је прави светски феномен: Овај човек једе само буђаву храну, преко 30 година није пробао ништа свеже - већ само бајат хлеб, труле воћке и устајалу чорбу (ФОТО)

Осечина – Док неко свој јеловник не може замислити без меса, други своју исхрану базирају на воћу и поврћу. Међутим, кад је избор хране у питању Милутин из Осечине је светски феномен. Наиме, овај човек више од тридесет година није пробао свежу храну, његов организам тражи бајат хлеб, покварен пасуљ или устајалу чорбу, док су му за дезерт главна посластица труле воћке. 

„Све што је бајато то ми прија, ни сам не могу то да вам објасним, просто је тако. Никада се нисам разболео или пак имао неке здравствене проблеме. Иако сам ушао у осму деценију живота без проблема идем у надницу и тако зарађујем за живот. Никад ни најмањи проблем са желуцем нисам имао, па претпостаљам да ми је организам навикао и створио антитела на бактерије и вирусе због такве исхране, те због тога немам никакве тегобе и осећам се као чигра”, казао је за РИНУ Милутин.

13.10.2021.


Fotografije