Тукли га док су имали снаге, лобања му напрсла и 17 дана провео у коми: Емир је медицински феномен, иако су му предвиђали крај он је данас поново на фудбалском терену (ФОТО)

Пријепоље – Емир Хамзић из Пријепоља прославља два рођендана, један кад је дошао на овај свет и други кад се пробудио из коме у коју је упао само зато што се нашао на погрешном месту и у погрешно време. Пре две године, док се враћао из града био је нападнут од стране неколико младића и са тешким повредама опасним по живот, борио се против смрти данима. Из те битке изашао је као победник, али више није био исти човек. Његова фудбалска каријера одједном је прекинута. 

„Имао сам тешку повреду задобијену у тучи, насрнули су на нас, без икаквог повода и ја једва сам извукао живу главу захваљујући само Богу, начину живота и фудбалу. Прогнозе су биле катастрофалне у најмању руку, провео сам у коми седамнаест дана, задобио сам хематом на мозгу, моја лобања је била отворена и напукла. Тек приликом друге операције успели су да је причврсте уз помоћ титанијумских копчи“, каже Емир за РИНУ. 

07.10.2021.


Fotografije