Zašto investirati u Zlatibor - 10 biznis ideja     ·     Besplatan vrtić za svako treće dete i besplatni udžbenici: Fantastična vest za roditelje u Dragačevu     ·     Pala grupa pedofila u Srbiji: Iskorišćavali maloletna lica za pornografiju     ·     Udji u automobil da te povezemo do kuće: Uznemirujuća poruka se širi Užicem, crveno vozilo se zaustavilo a vozač pokušavao dete namamiti da uđe unutra     ·     Slike sa lica mesta kidaju srce: Svi traže malenu Danku a od nje nema ni traga ni glasa, vremenski uslovi su očajni ipak nema odustajanja (FOTO)     ·     Na ovo su dugo čekali: Izgradnja bazena u Ljuboviji u punom jeku, do leta biće spremno za kupače     ·     Uhapšena radnica EPS-a u Kniću: Zgrnula ogromne pare od primljenih uplata, firminim pečatom overavala isečke     ·     Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli saradnju     ·     Incident u kragujavčakom sudu: Privedeni muškarac pobegao policajcima     ·     Kineski radnici porušili dotrajali most u Lučanima: Niče novi preko reke Bjelice u naselju Dljin, on će u značajnoj meri ubrzati saobraćaj (FOTO)     ·     Zemljotres pogodio Tursku, potres zabeležen na 12 kilometara od Burse     ·     Svi su na nogama od juče: Potraga za malenom Dankom ušla u 19 sat, spasilačke jedinice pretražuju svaki metar terena     ·    


Autor: RINA.rs


Нестао старији мушкарац у околини Ивањице: Од деда Славољуба ни трага ни гласа већ три дана, породица стахује да се изгубио у шуми на веома неприступачном терену (ФОТО)


Ивањица – Славољуб Парезановић из ивањичког села Међуречје нестао је у петак 19. новембра од када од њега нема ни трага ни гласа. Последњи пут је виђен на сахрани у близини гробља у селу Грбићи одакле је према изјавама мештана кренуо кући, до које није стигао. Кад су приметили да га нема чланови породице са комшијама и пријатељима кренули су у потрагу.

„Он је нестао у петак поподне, а ми смо нестанак полицији пријавили у суботу. Самоницијативно се организовало читаво село како би нама, члановима породице, помогли у потрази, али све је било без успеха. Деда није био дементан, плаши нас да је сасвим случајно скренуо на један од шумских путева и како је терен јако неприступачан а путеви се рачвају, није умео да се врати. Претпостављамо да је кренуо да лута и да га је зетекла ноћ у шуми, плашимо се за његов живот. Ово је планински крај и ноћи су веома хладне“, рекла је за РИНУ унука Ана.

Она апелује на све надлежне органе да помогну породици како би пронашли деду Славољуба, јер сваким даном додатно се повећава ризик за његов живот.

„Много би нам значило ако би се у потрагу укључили професионалци. Полицајци, Горска служба спасавања или ватрогасци добровољци. Да пречешљају терен јер највероватније је деда залутао у шуми. Мала је вероватноћа да се нешто друго догодило. Плашимо се да се не обистине наше најцрње слутње, али ипак у нама живи трачак наде. Чак иако дође до оног најгорег желимо да га нађемо пре него што падне снег, како би га бар достојанствено испратили на онај свет“, каже Ана.

РИНА

 


23.11.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO