Нестао старији мушкарац у околини Ивањице: Од деда Славољуба ни трага ни гласа већ три дана, породица стахује да се изгубио у шуми на веома неприступачном терену (ФОТО)

Ивањица – Славољуб Парезановић из ивањичког села Међуречје нестао је у петак 19. новембра од када од њега нема ни трага ни гласа. Последњи пут је виђен на сахрани у близини гробља у селу Грбићи одакле је према изјавама мештана кренуо кући, до које није стигао. Кад су приметили да га нема чланови породице са комшијама и пријатељима кренули су у потрагу.

„Он је нестао у петак поподне, а ми смо нестанак полицији пријавили у суботу. Самоницијативно се организовало читаво село како би нама, члановима породице, помогли у потрази, али све је било без успеха. Деда није био дементан, плаши нас да је сасвим случајно скренуо на један од шумских путева и како је терен јако неприступачан а путеви се рачвају, није умео да се врати. Претпостављамо да је кренуо да лута и да га је зетекла ноћ у шуми, плашимо се за његов живот. Ово је планински крај и ноћи су веома хладне“, рекла је за РИНУ унука Ана.

23.11.2021.


Fotografije